Videonadzor

Videonadzor – učinkovit sistem za zaščito ljudi in imetja

Videonadzor mora biti učinkovit, kar pomeni, da ga morajo sestavljati kakovostne komponente, te pa morajo biti pravilno nameščene. Kamere za video nadzor lahko vidite povsod, na poslovnih stavbah in zasebnih objektih, saj so najbolj učinkovita zaščita pred vlomi in vandalizmom. 

Če želite tudi vi opremiti svoj dom ali podjetje z videonadzorom, smo v podjetju Mobicom pravi za vas, saj so videonadzorni sistemi že skorajda tri desetletja naše poslanstvo. Poleg opreme, vam nudimo svetovanje in pomoč pri izbiri kamer za video nadzor, naredimo načrt postavitve in vam celoten sistem tudi vgradimo. 

Izbirate lahko med dnevno-nočnimi kamerami ali samo nočnimi, v sistem lahko vključimo snemalnike, na voljo imate možnost brezžičnega sistema, ki ga je mogoče vključiti v pametno napeljavo. 

Pri vgradnji kamer oz. kamere za videonadzor, je pomembno, da ta ni obrnjena na sosednja zemljišča in da so ljudje, ki vstopajo v zgradbo obveščeni, da se videonadzor izvaja. 

Napisi, da se objekt snema in kako dolgo se posnetki shranjujejo imajo odličen psihološki učinek na nepridiprave, saj jih že samo obvestilo odvrne od kriminalnih dejanj. 

Če razmišljate o namestitvi kamer za video nadzor, nas pokličite ali izpolnite obrazec na naši spletni strani. Radi se bomo odzvali in vas, na željo, tudi obiskali na objektu ter opravili ogled.