Video nadzor s sodobno tehnologijoHD kamera za video nadzor

Različni videonadzorni sistemi so vedno pogostejša izbira, saj z njimi poskrbimo za zaščito objektov in drugega premoženja ter nadzor in varnost ljudi. V nekaterih primerih se mu niti ni mogoče izogniti, saj je video nadzor edini način, da spremljamo dogajanje v nekem prostoru ali poskrbimo za varnost. Sodobna tehnologija je tudi na tem področju prinesla številne novosti, med drugim tudi to, da bo sčasoma najbrž digitalna tehnologija nadomestila analogno. Preden namestite video nadzor, pa ne pozabite, da morate o prisotnosti video nadzorne kamere po zakonu objaviti obvestilo o tem, da se nadzor izvaja, jasno zapisati, kdo ga opravlja in dodati telefonsko številko, na kateri lahko vsak, ki želi, dobi informacije o tem, kako se izvaja nadzor in koliko časa se shranjujejo posnetki.

Video nadzor z mobilnim dostopom

Videonadzorni sistemi in njihovo delovanje

Ko se odločite za video nadzor, se pred dejansko namestitvijo kamer in vseh ostalih delov sistema najprej posvetujte s strokovnjakom, ki vam bo pojasnil, kakšne so optimalne možnosti in kako je najbolje video nadzor izvajati v vašem primeru. Posamezni sistemi se sicer med seboj lahko zelo razlikujejo, predvsem po kakovosti, vendar vse sestavljajo enake osnovne komponente: video nadzorne kamere, snemalnik in povezava med njima. Danes se večinoma uporabljajo le še digitalna tehnologija. Kakovost slike je odvisna predvsem od kakovosti celotnega sistema, zato se s strokovnjakom pogovorite tudi o tem, kakšno kvaliteto slike pravzaprav potrebujete.

Namestitev video nadzorne kamereHD IR kamera

Video nadzor - naj bo resnično kakovosten - ni enostavna zadeva, ki bi se jo lahko lotili brez pomoči strokovnjaka. Zato da videonadzor resnično deluje tako, kot je treba, je nujno potrebno dobro izbrati lokacije za namestitev kamer, prilagoditi kakovost sistema potrebam in zagotoviti maksimalno usklajenost vseh delov videonadzornega sistema. V podjetju Mobicom imamo s sistemi za video nadzor dolgoletne izkušnje, ki so poleg številnih zadovoljnih strank zanesljivo zagotovilo, da bo izbran sistem kakovosten in ustrezno nameščen.

Mobicom d.o.o. | Video nadzor, digitalna kamera, video nadzorne kamere - povezave do naše spletne strani: