Praktični in zanesljivi brezžični alarmi za varovanje hiše

Danes velja, da se pri gradnji stanovanjskih in drugih objektov vedno načrtuje v naprej, kar pomeni, da se predvideva, katere stvari bomo morda še vgradili v hišo in kaj bomo v ta namen potrebovali. Ena izmed takšnih stvari so hišni alarmi in sistemi. Nadvse smiselno je, da se že pri gradnji objekt pripravi nanje. Ker pa seveda ni vedno tako, so na trgu na voljo brezžični alarmi. Z njimi se lahko izognemo nepotrebnemu vrtanju in poškodbam na stenah, obenem pa so enako zanesljivi kot običajni žični alarmni sistemi.

Brezžični sistemi za enostavno vgraditev

Brezžični alarmi kot nadgradnja žičnega sistemaBrezžični alarm

Na trgu so različne naprave za varovanje hiše, ki poskrbijo, da je vaš dom ustrezno zaščiten. Ena izmed možnosti, ki jo ponuja sodobna tehnologija, je tudi ta, da se običajni hišni alarmni sistemi nadgradijo z brezžičnim sprejemnikom. To sicer niso popolnoma brezžični alarmi, saj so žično še vedno povezani centrala, tipkovnica in sirena. Takšni alarmi so izjemno varni in učinkoviti, saj je centralna enota skrita in mehansko zaščitena. Ker je izbira raznovrstnih naprav izjemno velika, vam svetujemo, da se obrnete na naše strokovnjake, ki vam bodo glede na vašo hiši in vaš način življenja svetovali ustrezno napravo.

Brezžični hišni alarmni sistemi

Če si želite zagotoviti varovanje hiše, pa bi se radi povsem izognili napeljavi za alarmni sistem, so brezžični alarmi odlična rešitev. V podjetju Mobicom d.o.o. imamo na voljo brezžični alarmni sistem ALEXOR. Tipkovnice so lahko locirane povsem poljubno in tako kot sirene in senzorji delujejo na baterije. Centralna enota se nahaja nekje v hiši in redno nadzoruje tudi baterije. To pomeni, da se vam ni treba bati, da bi se baterije naenkrat izpraznile in sistem ne bi več funkcioniral, saj centralna enota dovolj zgodaj opozori na upad moči. Brezžični alarmi so torej odličen način, da zaščitite svoj dom, ne da bi morali nameščati vso napeljavo.

Mobicom | Video nadzor in varovanje hiše - povezave do naše spletne strani: