Gsm alarmna naprava zazna nepooblaščen pristop objektu in nas o tem obvesti

Gsm alarmna naprava je ključen del protivlomnega sistema, saj s pomočjo številnih brezžičnih IR senzorjev zazna nepooblaščeno približevanje objektu in o tem obvesti pooblaščeni varnostni center ali pošlje SMS na vaš mobilni telefon. Hišni alarmi lahko v primeru vloma tudi kličejo in predvajajo posneto sporočilo ali pa pošiljajo prednastavljena SMS sporočila na izbrane številke. Poleg obveščanja o morebitnem vlomu lahko alarmni sistemi za hišo olajšajo tudi nekatera druga opravila. Z njimi lahko na daljavo odprete vrata, upravljate s centralnim ogrevanjem oz. vklopite ali izklopite katero drugo napravo. Možno je celo neopazno prisluškovanje.

Gsm alarmna naprava
Brezžični alarmni sistemi za hišo - praktični, varni in zanesljivi

Glede na izvedbo alarmne naprave so hišni alarmi lahko žični ali brezžični. Medtem ko žični alarmni sistemi za hišo za povezavo med sistemom in alarmno napravo potrebujejo vodnik, so pri brezžičnem alarmnem sistemu komponente z alarmno napravo povezane frekvenčno. Brezžična alarmna naprava ima vgrajen komunikator, ki omogoča vezavo s telefonsko linijo. Kadar v objektu ni prisotna analogna telefonska linija, se uporabi gsm komunikator, preko katerega alarmna naprava pošilja obvestila o alarmu.

Brezžični hišni alarmi so odlična rešitev za vse, ki bi se radi izognili dodatnemu delu. Hitra in enostavna montaža namreč poteka povsem brez vrtanja. Gsm alarmna naprava je s tipkovnico in sireno sicer še vedno povezana žično, vse skupaj pa je skrito nekje v hiši in tako zaščiteno pred mehanskimi poškodbami. Tako tipkovnico kot sireno in senzorje napajajo baterije, njihovo porabo pa nadzoruje gsm alarmna naprava. Tako je strah, da bi zaradi praznih baterij ostali brez zaščite in nadzora, povsem odveč.

Hišni alarmi DSC - vrhunska kakovost za zanesljivo in učinkovito varovanje

Ker je alarmna naprava tako pomemben del protivlomnega sistema, ji je pri izbiri protivlomnega sistema treba nameniti največ pozornosti. Zadostiti mora tako vašim željam kot potrebam varovanja. Visoko stopnjo varovanja in dolgoletno delovanje bo lahko zagotovila le profesionalna gsm alarmna naprava vrhunske kakovosti. Brezžični hišni alarmi DSC, ki so vam na voljo v našem podjetju, slovijo po vrhunski kakovosti.

ALARMNI SISTEMI

Ko gre za vašo varnost in za varnost vašega premoženja, ni nobena cena previsoka. Obiščite nas, poskrbeli bomo za zanesljivo in učinkovito varovanje vašega doma.

Vabljeni na našo spletno stran!

Mobicom d.o.o. | Gsm alarmna naprava, hišni alarmi, alarmni sistemi za hišo - povezava do naše spletne strani: