Alarmni sistemi za učinkovito varovanje domaAlarmne naprave za hišo

Ko pomislimo na svoj dom, je ena izmed prvih asociacij varnost in dobro počutje. Dom je naše zavetje, kraj, kamor se vedno znova zatekamo in pogosto tudi naša najvrednejša lastnina. Alarmni sistemi in alarmne naprave za hišo vsem njenim prebivalcem zagotavljajo, da se bodo doma počutili varne, obenem pa jih ne bo skrbelo, kaj je z njihovim domom, ko so odsotni. Po besedah tistih, ki so jim že vlomili v stanovanje ali hišo, materialna škoda ni najhujša posledica. Najhujši je občutek, da je nekdo nepovabljen vstopil v tvoj dom, se po njem sprehajal brez tvoje vednosti in pregledal vsak kotiček. Alarmni sistemi lahko preprečijo tako materialno kot psihološko škodo, zato ne odlašajte z odločitvijo.

Delovanje alarmne naprave za hišo

Celoten protivlomni sistem sestavlja več komponent, ki zagotavljajo, da so alarmni sistemi res učinkoviti: alarmna centrala, senzorji, sirena in tipkovnica. Glede na velikost hiše in razporeditev prostorov se senzorji namestijo na ustrezna mesta. Vsak uporabnik ima svoje geslo, ki mu mogoča vstop. Alarmni sistemi imajo lahko več tipkovnic, saj je jih je treba namestiti ob vsak posamezen vhod. Za popolno varovanje doma se ob nezaželenem vstopu sproži alarm, lahko pa se izvede tudi klic nadzornega centra ali lastnika. Pri najnovejših sistemih se lahko vsi sistemi povežejo v tako imenovano pametno inštalacijo, s katero resnično poskrbite za varnost in zaščito vašega doma.

Alarmni oziroma protivlomni sistemi

Alarmni sistemi podjetja Mobicom

V podjetju Mobicom d.o.o. že od vsega začetka, ko smo se ukvarjali z distribucijo avtomobilskih alarmnih sistemov, vztrajamo pri tem, da sodelujemo le z najboljšimi in najbolj zanesljivimi proizvajalci. Alarmne naprave za hišo so učinkovite le, če so kakovostno izdelane, pravilno načrtovane in strokovno vgrajene. Pri zadnjih dveh pogojih so zagotovilo naši strokovnjaki, pri prvem pa svetovno priznani izdelovalci, kot so DSC, OPTEX, ATSUMI ... Vsi trije izpolnjeni pogoji vam zagotavljajo uspešno varovanje doma in brezskrbnost - ko ste doma ali ko hiša sameva.

Mobicom | Alarmni sistemi, tehnično varovanje, alarmne naprave za hišo - povezave do naše spletne strani: