VIDEO NADZORNI KOMPLET BO ZAGOTOVIL POPOLNO VARNOST TUDI NA DELOVNEM MESTU

Video nadzorni kompleti oziroma sistemi postajajo danes vse bolj potrebni in zaželeni. Potrebi so za nadzor ljudi, delovnih procesov, objektov, premoženja. Video nadzorni kompleti so tudi vse bolj popularni za zaščito stanovanjskih hiš, saj zagotavljajo dodatno zaščito, poleg alarmnega sistema. Video nadzorni komplet omogoča videonadzor tudi na delovnem mestu. Program za videonadzor je enostaven za uporabo. Lahko ga uporabljate kjerkoli in kadarkoli. Sliko kamere lahko v živo spremljate tudi preko vašega pametnega telefona ali računalnika. Objekt pod video nadzorom je tudi manj privlačen za potencialne zločince, ki video nadzor opazijo in se velikokrat objektu potem tudi izognejo. Zagotovite si popolno varnost z našimi brezžičnimi video nadzornimi kompleti.

Video nadzorVideo nadzor objekta

VEČ O NADZOROVANJU OBJEKTOV!

OBJEKT JE POD VIDEONADZOROM - NEMALOKRAT ODŽENE NEPRIDIPRAVE STRAN OD OBJEKTA

Video nadzorni komplet je idealna rešitev za zaščito in varovanje vaših notranjih in zunanjih prostorov. Na delovnem mestu lahko prav tako pripomore k rešitvi določenih zagat in težav. Vedno več delovnih procesov zahteva nenehen pregled nad delom. Video nadzorni komplet omogoča kontrolo in nadzor. Tudi sami objekti na ta način pridobijo na varnosti, saj je video nadzor zelo učinkovit tudi kot preventiva. Zagotovite si svoj video nadzor. Prodaja kompletov po ugodnih cenah. Program za video nadzor je primeren za vsak objekt, za notranji in zunanji nadzor.

VIDEO NADZORNI KOMPLET VSEBUJE KAMERE, SNEMALNIK, ADAPTER, KABLE IN OSTALO

Novi video nadzorni kompleti za dom ali nadelovnem mestu so postali tudi cenovno bolj ugodni. Analogna tehnologija se je umaknila digitalni. Za arhiviranje posnetkov pa se uporabljajo digitalni mrežni snemalniki. Komplet vsebuje kamere za video nadzor, digitalni snemalnik ter povezavo med tema dvema elementoma. Kamere za nadzor so v prvi vrsti namenjene preprečevanju kaznivih dejanj in varovanju objektov. Objekt, ki je pod video nadzorom, za nepridiprave velikokrat ni tako zanimiv. Video nadzor se v zadnjih letih zelo dobro prodaja, saj si vsi želimo zagotoviti čim večjo varnost tako doma kot tudi na delovnem mestu.