Tehnično varovanje s sodobnimi in kakovostnimi kamerami

Tehnično varovanje je področje, ki zajema varovanje prostorov in objektov pred vlomi nepridipravov, obenem pa skrbi tudi za varovanje proti požarom. Živimo v času, ko zaščita premoženja in posameznih objektov ni zgolj modna muha premožnejših, ampak pravzaprav nuja večine ljudi, ki živijo v hišah, zato je nujno, da se dobro zavarujemo pred neželjenimi obiski, saj bomo le tako lahko mirno uživali na dopustu ali se skoncentrirali na delo v službi. Podjetje Mobicom skrbi za mirno življenje že od leta 1993, saj nudimo slovenskemu tržišču kakovostno zaščito pred vlomilci v obliki varnostnega sistema za hišo ali stanovanje, s tem pa si zagotovite vašo varnost in varnost naših najbližjih. Kakovostne IP kamere, odvisno od vaših želja in potreb ter senzorji gibanja vam bodo sporočili še tako majhno gibanje v vaši hiši, ko vas ne bo doma, kamere pa bodo poskrbele, da boste lažje našli ljudi, ki so hodili po vaši hiši ali v okoli le-te.

Tehnično varovanje doma in prostorov podjetij

Tehnično varovanje za optimizacijo delovnih procesov

Osnovna funkcija tehničnega varovanja je videonadzor stanovanja ali hiše, ko nas ni doma, s tem pa imamo nekakšno zaščito pred vlomilci, saj se ob vstopu v prostor sproži alarm, ki odžene vlomilca, nam pa sporoči posamezno dogajanje v hiši za kasnejše dokazilo. Tehnično varovanje pa ne zajema zgolj varovanja objektov in prostorov, ampak lahko poskrbi tudi za nadzor delavcev in delovnih procesov v podjetju, s čimer se bodo izboljšali rezultati. Videonadzor na delovnem mestu poskrbi za to, da šef ve, kaj se v določenem času dogaja v podjetju, obenem pa optimizira delovne procese, posledično pa se izboljša delovanje in konkurenčnost podjetja, saj delavci lahko posamezne stvari nadzorujejo preko kamer in privarčujejo pri času, ki bi ga opravili za nadzor. Kakovosten nadzor bo spremenil delovanje podjetja na boljše, obenem pa poskrbel za urejene odnose, ki so ključ vsakega podjetja pri kakovostnem delu in konkurenčnosti na trgu.

Zaščita prev vlomilci naj bo vedno pri roki


Tehnično varovanje – alarmna centrala, nadzorne kamere in senzorji

Če je v preteklosti veljalo, da si lahko kamere, ki beležijo posnetke in zvok privoščijo le najbogatejši, je šel tehnološki razvoj toliko naprej, da si lahko osnovno kamero in senzor gibanja privošči skoraj vsakdo, zato izgovorov o ceni ni več. Tehnično varovanje zajema alarmno centralo, ki je središče protivlomnega sistema, kjer se zbirajo vsi podatki in od koder delujejo vse akcije, obenem pa varovanje sestavljajo še različne nadzorne kamere, ki so na voljo v širokem cenovnem razponu, odvisno od tega kaj želite, senzorji gibanja in alarmi. V kolikor želite vam lahko vse našteto povežemo v obliki pametne inštalacije, kar pomeni, da boste stanje v hiši lahko preverili zgolj z nekaj kliki na vašem pametnem telefonu, s tem pa boste vseskozi na tekočem, kaj se dogaja z vašim premoženjem, obenem pa boste lahko hitro reagirali ob morebitnem vlomu. Pametni telefon in pregled, ki vam bo vseskozi na voljo, bosta poskrbela za mirno življenje in popolno koncentracijo nad delom, ki ga boste opravljali, ne glede na to, kje se boste nahajali.

Več o varnostem sistemu za hišo

Zaščita pred vlomilci zagotavlja mirno in brezskrbno življenje

Varnost doma je ključnega pomena za vsakogar, ki želi imeti mirno in brezskrbno življenje, ter želi imeti zavarovano premoženje, ko ga ni doma, obenem pa želi varnost svojim najdražjim. Kakovostne kamere, ki so povezane z alarmnim sistemom zagotavljajo kvalitetno in učinkovito zaščito pred vlomilci, s pomočjo pametnega telefona, kjer boste lahko vseskozi nadzorovali dogajanje v hiši pa boste povsem mirno tako v službi, kot na dopustu. V podjetju se zavedamo, kako pomembna je zaščita pred vlomilci, zato zagotavljamo kakovosten varnostni sistem za hišo, obenem pa jim nudimo vso potrebno podporo in sodelovanje. Pri nas so doma izkušnje in bogato znanje.