Infrardeča kamera oz IR kamera omogoči nočni vid

Infrardeča kamera ima mehanski IR filter, ki omogoči jasno in čisto sliko tudi v nočnem režimu delovanja. Omogoča barvno delovanje tekom dne. Ko svetloba pade pod določen nastavljiv nivo, kamera avtomatsko preklopi na črno-belo delovanje, kar omogoči infrardeči kameri uporabo IR svetlobe za zajem črno belih slik visoke kakovosti. IR kamera tudi preprečuje presvetlitev objektov in omogoča zajem razpoznavne slike tudi ponoči.

IR kamera za video nadzor v nočnih urah

Infrardeča kameraPreko enostavnega dostopa do izbirnih menijev si lahko natančno nastavite infrardečo kamero glede na okolje, v katerem je IR kamera vgrajena. S tem zagotovite optimalno sliko slike vaše kamere tudi v težavnejših pogojih. Zunanja nadzorna kamera je sicer del širšega video nadzornega sistema, ki vključuje tudi snemalnike, monitorje, objektive in dodatno opremo, brez katere celoten sistem ne bi mogel delovati. Vse te elemente med seboj povezujejo povezovalni kabli, ki so različni glede na to ali je pri vas v uporabi analogna ali digitalna kamera. Ni pa video nadzorni sistem edini sistem varovanja vašega premoženja, pač pa poznamo tudi sledeče:

  • Alarmni protivlomni sistem,
  • Protipožarni sistem in
  • Kontrolo pristopa.

Infrardeče kamere za video nadzor izredno učinkovite

IR kamera za nadzorMedtem ko je IR kamera učinkovita tudi ob nočnem času, pa so izrednega pomena tudi senzorji, ki zaznajo vsako vsako spremembo gibanja okrog vaše nepremičnine, ki sproži alarm. Tako je odlična kombinacija za vašo varnost lahko senzor alarmnega sistema in infrardeča kamera. Cena kamere za video nadzor in senzorja je ugodna, saj vam podjetje Mobicom nudi odlične izdelke po konkurenčnih cenah. Kamere za video nadzor so sicer namenjene varovanju objektov in preprečevanju kaznivih dejanj. V podjetju ima nadzor smisel v času, ko se odvija delovni proces in so prisotni delavci, kar se kaže v večji produktivnosti in poštenosti delavcev. Doma pa imajo kamere za video nadzor funkcijo varovanja premoženja in družinskih članov. Zunanja nadzorna kamera vam bo dala občutek varnosti in vas opozorila na morebitno sumljivo dogajanje okrog hiše. Še toliko bolje, če je to infrardeča kamera. Cena naših izdelkov je ugodna, zato se vam nakup varnostne opreme pri nas zares izplača.

Mobicom | Infrardeča kamera omogočo ostro sliko posnetka tudi ponoči - povezave do naše spletne strani: