Video nadzor: oprema je vse boljša in dostopnejša

V podjetju Mobicom d.o.o. vam z veseljem pomagamo izbrati vaš novi video nadzor. Oprema, ki je na voljo v naši trgovini, je najsodobnejša in najboljša na trgu. Na katerem koli objektu bomo poskrbeli, da bo video nadzor nameščen zanesljivo in strokovno. Katalog opreme in video nadzornih kompletov si oglejte na naši spletni strani.

video nadzor oprema


Vse večje je povpraševanje po videu nadzoru - oprema , ki varuje vaše premoženje naj bo prvovrstna


Številni delovni procesi in premoženje potrebujejo ustrezno in učinkovito kontrolo , ki jo omogoča video nadzor. Oprema je raznolika in prilagodljiva posameznim zahtevam glede uporabe. Video nadzor oz. oprema zanj je v zadnjih letih hitro napredovala in postala cenovno boj dostopna. Med največjimi spremembi je gotovo premik iz analogne na digitalno tehnologijo video nadzora. Brezžična uporaba omogoča namestitev brez večjih posegov v objekt, nadzorna kamera s snemalnikom omogoča arhiviranje posnetkov, kvaliteta oz ločljivost slike je z uporabo IP kamere praktično neomejena. Skrite nadzorne kamere s snemalnikom so odličen pripomoček za rekonstrukcije dogodkov in kot nadgradnja protivlomnim sistemom. Sodobni in tehnološko dovršeni video nadzorni kompleti omogočajo video nadzor z brezžično tehnologijo, spremljanje slike prek interneta ali mobilnega telefona.


Video nadzor: brezžični alarmni sistemi so povsem primerljivi z žičnimi


oprema za video nadzorVideo nadzor se v osnovi deli na brezžični in žični alarmni sistem. Žični posamezne komponente povezujejo z vodnikom, komponente video nadzora, ki deluje brezžično, pa so povezane frekvenčno in so idealne za varovanje in protivlomno zaščito objektov, kjer posegov v objekt in vlečenja kablov ne moremo oz. nočemo izvajati. Brezžični sistemi za video nadzor se z vrhunsko elektronsko opremo, številnimi funkcijami, po zanesljivosti in učinkovitosti postavljajo ob bok klasičnim alarmnim sistemom. Video nadzor velja za enega najučinkovitejših načinov varovanja. Nepogrešljiv je kot del tehničnega varovanja v poslovnih objektih, vse večkrat pa se zanj odločajo tudi lastniki stanovanjskih stavb. Imejte nadzor v svojih rokah! Več o video nadzorni opremi si preberite na anši spletni strani: www.mobicom.si

PREVERITE TUDI DIGITALNE KAMERE PRIMERNE ZA VIDEO NADZOR!