Protivlomni sistemi in alarmne centrale

Protivlomni sistemi MOBICOM

Tako pri stanovanjskih kot pri poslovnih objektih je pomembno, da stavbo zaščitite pred vlomi in krajo. Protivlomni sistemi so ne samo priporočljivi, ampak že kar nujni del tehničnega varovanja objektov. Z uporabo sodobne tehnologije so vedno boljši in bolj izpopolnjeni, zato so izjemno učinkoviti obenem pa precej preprosti za uporabnike.

V podjetju Mobicom d.o.o. so vam na voljo protivlomni sistemi proizvajalcev DSC, Atsumi in Optex, ki že vrsto let uspešno zagotavljajo kakovostno zaščito objektov po vsem svetu. Z vrhunsko opremo najbolj kakovostni svetovnih proizvajalcev vam zagotavljamo brezhibno zaščito vašega doma ali poslovne stavbe. V ponudbi lahko najdete od osnovne zaščite pa vse do aktivnih sistemov protivlomnega varovanja.

Atsumi protivlomni sistemi

DSC protivlomni sistemiOptex protivlomni sistemi

Protivlomni sistemi in njihova vgradnja

Idealno je, da na vgradnjo protivlomne zaščite (alarmne centrale, alarmni senzor, tipkovnica, sirena) mislite že pri načrtovanju objekta, saj je najlažje in najceneje, če so protivlomni sistemi vključeni že v arhitekturni projekt stavbe. Tako bo vsa napeljava pripravljena že v začetku. A kljub temu, da je objekt nekoliko starejši in ni bil grajen z mislijo na to, da bodo protivlomni sistemi nekoč nujni, lahko vse elemente vgradimo tudi kasneje. Na voljo so celo brezžični sistemi, s katerimi se izognemo nepotrebnemu vrtanju in vgradnji inštalacij. Vsak sistem je zgodba zase in izredno pomembno je, da izvajalec že pri načrtu upošteva vse dejavnike in želje. Raven zaščite se opredeljuje glede na stopnjo ogroženosti, investitorja in arhitekture objekta.

V podjetju Mobicom poskrbimo za vse - izdelali bomo načrte, opravili montažo in poskrbeli za reden servis. Vi pa boste lahko brez skrbi uživali.

So protivlomni sistemi smiselni in učinkoviti?

Da, alarmne centrale, alarmni senzorji in protivlomni sistemi oziroma alarmne naprave so resnično učinkoviti in smiselni - poskrbite le, da njihovo kakovost zagotavljajo vrhunski proizvajalci in izvajalci vgradnje. V tem primeru so protivlomni sistemi najcenejša izbira. Vsak poskus vloma v stanovanjski ali poslovni objekt je zaradi povzročene škode zanesljivo večji strošek, kot namestitev protivlomne zaščite. Če vlomilcu uspe in si postreže z vašimi dragocenostmi, pa je škoda še toliko večja.

Protivlomne naprave

Zakaj se ne bi rešili skrbi in si zagotovili sistem, ki bo v primeru nezaželenega vstopa v stavbo sprožil alarm, obvestil lastnika ali klicni center in preprečil krajo? V vsakem primeru je takšna zaščita najcenejša preventivna opcija.