Videonadzorna kamera mora biti za učinkovit nadzor in zaščito objektov pravilno nameščena


Sistem z videonadzorno kameroomogoča nadzor objektov in prostorov. Video kamere so zlasti v poslovnih stavbah nepogrešljiv del tehničnega varovanja, zanje pa se vse pogosteje odločajo tudi posamezniki, ki želijo zaščitit svoje premičnine in nepremičnine. Da bi bila videonadzorna kamera resnično učinkovita, je ključnega pomena, da jo pravilno namestimo. Obrnite se na strokovnjake podjetja Mobicom d.o.o. Zaupamo v naše izdelke (video nadzorne kamere, brezžične kamere, alarmne in protivlomne sisteme), vi pa zaupajte nam.

VEČ O VIDEO NADZORU TUKAJ!


Poskrbite za nadzor, varnost ljudi in zaščito premoženja


videonadzorne kamere za domPrimeren nadzor in učinkovito varovanje je možno le, če je nadzorni sistem sestavljen iz ustrezne in sodobne tehnološko dovršene opreme. Najdete jo v naši trgovini, prav tako pa poskrbimo za strokovno in zanesljivo namestitev na mesta, kjer bo vidoenadzorna kamera lahko najbolje opravljala svojo nalogo. Seveda velja, da več video kamer pomeni več nadzora in boljši pregled nad dogajanjem. Videonadzorni sistemi se med seboj močno razlikujejo, skupne pa so jim osnovne komponente: klasična ali brezžična videonadzorna kamera, snemalnik in povezava med njima. Analogno tehnologijo izpodriva digitalna, uporabljajo se tudi brezžične kamere, ki omogočajo nadzor brez posegov v zgradbo, ki jo varujejo. Glede na to, kakšno varovanje in nadzor pričakujete oz. potrebujete boste z našimi strokovnjaki izbrali ustrezni videonadzorni sistem. Brezžična video nadzorna kamera predstavlja sodoben nadzor, povezana z alarmnim sistemom pa omogoča popolno zaščito in miren spanec.

brezžična videonadzorna kamera (kompletni sistem)


Video kamere izberite glede na to, katere informacije želite da pridobivajo


Video kamere delimo na različne načine. Poznamo dnevne in nočne, zunanje in notranje, a običajno videonadzorno kamero ločimo glede na obliko (klasična, dome ali bullet) in način delovanja (analogne, digitalne IP videokamere).
Ob namestitvi videonadzorne kamere morate po zakonu tudi ustrezno opozoriti, da izvajate nadzor s pomočjo video kamere. Navedite kdo nadzor opravlja in telefonsko številko, kjer lahko ljudje preverijo, kako se izvaja nadzor ter koliko časa se shranjujejo posnetki. Samo prisotnost obvestila o videonadzorni kameri marsikaterega nepridiprava odvrne od nezakonitega početja, če do neljubih dogodkov vseeno pride, pa jih boste s pomočjo posnetkov lahko hitro rešili.