Senzor gibanja- cena naj ne bo edini kriterij

Cena senzorja gibanja naj ne bo edini kriterij pri njegovi izbiri. Senzor gibanja je namreč sestavni del protivlomnega sistema, ki zavaruje vaš dom ali poslovne objekte in lastnino. Senzor namreč zazna spremembo, ki nato sproži alarm. V podjetju Mobicom d.o.o vam nudimo tudi brezžične alarmne sisteme, ki zavarujejo objekt tudi, če alarm zanj ni bil vnaprej predviden. Vsak objekt ima lahko glede na potrebe in specifike različno število senzorjev gibanja. Cena senzorjev, ki jih najdete pri nas, se vam bo zagotovo povrnila, saj so naši senzorji izjemno kakovostni in zanesljivi ter bodo poskrbeli za vašo varnost. Pri nas nudimo najbolj kakovostne radijske senzorje gibanja in brezžične senzorje gibanja.

OGLEJTE IS PREDSTAVITVE IZDELKOV

Brežični senzor gibanja - rešitev

Če objekt, v katerem želite alarmni sistem, ni primerno načrtovan za takšen sistem, ni potrebe po tem, da bi pripravljali posebno električno inštalacijo. Rešitev, ki jo najdete pri nas, so brezžični proizvodi, med njimi pa so tudi brezžični senzorji gibanja. Cena varnosti je sicer neprecenljiva, mi pa vam vseeno nudimo bolj preprosto rešitev. Obstaja več načinov takšnega alarmnega sistema, in sicer nadgradnja žičnega alarmnega sistema, pri katerem brezžični sprejemnik omogoči priklop brezžičnih senzorjev gibanja. Odločite se lahko tudi za povsem brezžični alarmni sistem, ki je povsem enako zanesljiv. Ponujamo pa vam tudi novo serijo varnostnih hibridnih sistemov, pri katerem po želji kombinirate žični in brezžični sistem. Brezžični senzorji gibanja in radijski senzorji gibanja so povsem varni in učinkoviti ter zanesljivo opravljajo svojo funkcijo.

Brezžični senzor gibanjaSenzorji gibanja

Senzor gibanja - cena in kakovost

Pri nas so vam torej na voljo najbolj kakovostni protivlomni sistemi in različne vrste učinkovitih senzorjev gibanja, med katerimi so tudi tehnološko najbolj dovršeni brezžični senzorji gibanja. Če vas zanima cena senzorjev gibanja, nas brez pomislekov kontaktirajte in varnost vašega doma prepustite našim profesionalnim protivlomnim sistemom.

O brezžičnih sistemih varovanja si preberite tukaj.