Ip kamera je brezžična kamera za video nadzor, ki bo poskrbela za varnost

Ip kamera predstavlja idealno rešitev za varovanje oziroma nadzor vašega doma ali stanovanjskega objekta, prav tako pa prav pride pri varovanju in nadzoru ostalih objektov. Ip kamere so lahko različne. Odvisno od vaših želja, potreb in zahtev lahko pri nas izberete primerno kamero za video nadzor, za zunanjo ali notranjo uporabo. V zadnjem času je izredno iskana prav brezžična ip kamera, ki omogoča pregled posnetkov tudi preko interneta in vašega pametnega telefona. Omogoča pa tudi, da se posnetki naložijo na ftp strežnik. V podjetju Mobicom smo zastopnik priznane blagovne znamke nadzornih sistemov ADS, ki ponujajo inovativne in napredne rešitve na področju video nadzornih sistemom. Ker se zavedamo, da je za naročnika pomembna tako kvaliteta kot tudi cena, smo ceno prilagodili vašim zmožnostim. Za vsa vprašanja se lahko obrnete na nas in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri kamere oziroma najboljšega nadzornega sistema za vaš dom, poslovni objekt ali delovno mesto.


Ip brezžična kamera za notranje prostorePri sami izbiri videonadzorne kamere je potrebno posebno pozornost posvetiti standardu IP kamere morajo biti dobro opremljene za vremenske nevšečnosti, ki jih čakajo pri delovanju


Kakšne kamere za video nadzor poznamo?

Varnostne kamere niso novost, njihova uporaba sega daleč v preteklost, le da je danes uporaba veliko širša, kot je bila nekoč. Kamere za video nadzor uporabljamo pri sistemih za zajem slike. Ker obstaja veliko različnih kamer, ki se razlikujejo po vgrajeni tehnologiji (barvne, dnevno/nočne, termo, občutljive, infrardeče, brezžične WiFi in ostale kamere), je včasih izbira ustrezne vse prej kot lahko delo. Pri izbiri kamere ip in ostalih kamer velikokrat ključno vlogo igra tudi cena. Vendar cena ne bi smela biti edini povod za nakup. Predvsem je pomembna kakovost. V osnovi se kamere za nadzor ločujejo po obliki in načinu delovanja (analogna, ip kamera, HD CVI itd.). Izbira zahteva natančen premislek in posvetitev pozornosti standardu, ki ga uporablja. Danes je mednarodni standard ONVIF, ki so se mu priključili vsi veliki proizvajalci. Omogoča medsebojno združljivost ip opreme. Vse kamere, ki delujejo po ip tehnologiji, in mrežni snemalniki ter programske rešitve blagovne znamke ADS, ki jo zastopamo, ustrezajo omenjenemu standardu in omogočajo združljivost s sorodnimi proizvodi.


VIDEO NADZORNI SISTEMI ZA VSAKO NAMEMBNOSTTehnologija ip megapixel

Ip kamera je kakovostna, saj so slike izredno kvalitetne. Čeprav še vedno prevladujejo analogne kamere, pa je opaziti naraščajoč trend uporabe ip sistema. K temu je prispevala tudi cena, ki je bistveno nižja od ostalih sistemov. Sistem za video nadzor sestavljajo mrežne ip kamere za video nadzor in snemalnik, povezuje pa jih UTP ožičenje. Konfiguracija in upravljanje sistema sta sicer zahtevnejši kot pri analogni in HD CVI tehnologiji, kljub temu pa uporaba ni nič manj zanesljiva. Vse zunanje brezžične ip kamere imajo vgrajene LED diode, ki omogočajo sliko tudi ponoči (infrardeče kamere). Kljub kakovosti pa je še vedno kar 80 % kamer za video nadzor analognih. Prednost mnogi vidijo tudi v ceni, enostavni uporabi in veliki dolžini arhiva. Uporaba analognih ftp kamer in snemalnikov se priporoča za video nadzor manjših prostorov, ip kamera pa je odlična za nadzor vašega doma.

Imejte okolico doma vedno pod nadzorom!

Zunanja ip kamera omogoča odličen pregled vaše okolice, saj nudi slike visoke ločljivosti in dobre kakovosti. Najnovejša tehnologija omogoča zelo dobro zaznavanje gibanja, zaznavajo celo obraz itd. Kamere, ki delujejo po ip tehnologiji, omogočajo 24-urno varovanje z avtomatskim opozarjanjem na kritične in nevarne situacije ter so prilagojene tako, da imajo zares odličen pregled nad okolice.

Poleg zunanjih obstajajo tudi notranje ip kamere. Na voljo je tudi vrtljiva notranja ip ftp kamera, ki deluje preko brezžičnega omrežja. Do posnetkov ali ogleda v živo lahko dostopate tudi preko svojega pametnega telefona ali računalnika.

Nadgradite varnostni sistem s kamero

Sodobno varovanje domov, poslovnih in ostalih objektov zahteva napredne rešitve. Ena takšnih je zagotovo nadgraditev sistema za nadzor z ip kamero, ki omogoča odličen pregled nad okolico. Na voljo so v različnih izvedbah, cena ip kamer pa je konkurenčna in ugodna.