Električna ključavnica za vrata nam zagotavlja varnost - kakšne so cene električne ključavnice?


Električna ključavnica za vrata poskrbi za našo varnost. Velikokrat pozabimo na pomen dobre ključavnice in jih preprosto zanemarimo, s čimer ogrozimo lastno varnost. Vgradnja takšne ključavnice je precej zahtevna, zato jo mora opraviti profesionalni ključavničar. V podjetju MOBICOM vam nudimo kvalitetne električne ključavnice za vrata, ki bodo poskrbele za vašo varnost. Vas zanima cena električne ključavnice? Kontaktirajte nas - z veseljem vam bomo svetovali. Sodelujemo s svetovno znanimi podjetji na področju tehničnega varovanja, zato vam bomo vsekakor znali svetovati. Na voljo so tudi magnetni kontakti za vrata.


Cena električne ključavnice


Cena električne ključavnice
je v primerjavi z varnostjo, ki jo električna ključavnica za vrata zagotavlja, zanemarljiva. Preverite jo lahko s pomočjo kataloga na naši spletni strani ali pa nas kontaktirate in za vas bomo poiskali vse potrebne informacije. Dandanes so vse pogosteje v uporabi vrata na prstni odtis, ki jih največkrat srečujemo v visoko varovanih objektih. Imate dodatna vprašanja? Zaupajte nam! Med pregledovanjem naše ponudbe ne spreglejte tudi drugih proizvodov, ki so vam na voljo.


Električna ključavnica za vrata in drugi izdelki za zagotavljanje varnosti


Električna ključavnica za vrata predstavlja le del ponudbe, ki smo jo za vas pripravili v podjetju MOBICOM. Na voljo so tudi številni drugi izdelki, s katerimi lahko povečate lastno varnost in seveda varnost objektov, v katerih se nahajate. Na voljo je tudi čitalec prstnih odtisov. Ključavnica (v kolikor je le-ta kvalitetna) nas lahko zaščiti pred nepridipravi. Zagotovite si svojo! Za dodatne informacije o električni ključavnici za vrata ali o ceni električne ključavnice nam pišite!

Več o GSM alarmih:www.vsi.si/mobicom/gsm-alarmi

MAGNETNI SENZORJI

VIDEO NADZORNI SISTEM

Električna ključavnica za vrataČitalec prstnih odtisov ključavnica