Alarmni sistem za hišo

Mobicom je podjetje, ki že dvajset let skrbi za tehnično varovanje strankinega premoženja. Ponujamo alarmne sisteme za hišo in poslovne objekte, video-nadzorne sisteme, protipožarne sisteme ter kontrole pristopa. Pri vgradnji alarmnih naprav za hišo ter drugih sistemov sodelujemo z vami vse od začetka. Skrbimo za načrt, izris, izbiro ustrezne opreme za alarmni sistem, za montažo ter tudi za tehnično pomoč in servis. Le tako, da smo vključeni v celoten postopek, lahko zagotovimo, da bo vaša alarmna naprava za hišo resnično popolnoma varna in učinkovita.

Alarmni sistemi

Alarmna naprava za hišo - zanesljiva odločitevAlarmna naprava za hišo

Alarmna naprava za hišo varuje vaš dom in vam omogoča brezskrben spanec. Zadnja leta se pojavlja vedno več vlomov v domove, medtem ko lastniki brezskrbno počitnikujejo. Vlomilci iznajdejo vedno bolj prefinjene načine, kako se dokopati do informacij in težko je reči, da smo popolnoma varni, tudi kadar smo zelo previdni. Alarmni sistem za hišo pomeni, da se lahko na dopust odpravite brez skrbi, saj veste, da bo med vašo odsotnostjo hišo varovala zanesljiva alarmna naprava. V primeru vloma ali poskusa vloma se alarmna naprava samodejno sproži ter o tem obvesti avtoriteto.

Ali potrebujem alarmni sistem?

Alarmni sistem za hišo dandanes ni več privilegij višjega sloja, temveč se zanesljive alarmne naprave doma odloča zmeraj več uporabnikov. Vsak poskus vloma povzroči škodo in pomeni večji finančni zalogaj kot nakup in vgradnja alarmne naprave. Tudi v primeru, da v stanovanju nimate večjih dragocenosti, pomeni kraja avdio in video naprav nepotrebno in veliko finančno škodo. Zato so alarmni sistemi za hišo primerni za vse, ki si želijo v svoji odsotnosti uživati brez skrbi za premoženje.

Texecom

Mobicom je v svoj program alarmnih sistemov za hišo dodal alarmne naprave proizvajalca Texecom. Texecom pomeni celovito ponudbo alarmnih sistemov, senzorjev, komunikatorjev in dodatne opreme. Celoten sistem Texecoma je opremljen s certifikatom GRADE 3, kar pomeni, da je primeren za objekte, ki veljajo kot bolj ogroženi.


Texecom Premier Elite Series spadajo med najnaprednejšo elektronsko rešitev ter alarmne naprave najvišje kakovosti. Texecom izdelki so narejeni, da varujejo objekte visoke vrednosti (banke, muzeje, šole, bolnišnice, poslovne stavbe itd.), nudijo pa tudi alarmne naprave za hiše, kadar zahtevate izjemno visok nivo kakovosti. Ponujamo vam nekaj alarmnih sistemov Texecom (Premier Elite 24, Texecom Premier Elite 48, Premier Elite 88, Premier Elite 168, Texecom Premier Elite 640, Premier Elite 8XP, Premier Elite OP16 itd.). Za natančnejšo ponudbo in cene preverite našo spletno stran, Mobicomovi strokovnjaki pa vam zmeraj nudijo pomoč pri izbiri primernega alarmnega sistema za vašo hišo.

Mobicom d.o.o. | Brezžični alarmi, alarmna naprava, texecom - povezave do naše spletne strani: