Magnetni in mikrovalovni senzorji gibanjaMagnetni senzor učinkovito deluje tudi, ko ste doma


Magnetni senzor, mikrovalovni senzor, senzor prisotnosti in drugi senzorji gibanja ter kamere za video nadzor so del pestre ponudbe podjetja Mobicom. Časi, v katerih živimo, se spreminjajo. Kar je še pred nekaj desetletji veljalo za luksuz ali morda celo eksotiko, je danes potrebščina, brez katere ne gre. Sistemi varovanja so tako danes del nujne opreme vsake nepremičnine. Ne samo zato, ker omogočajo večjo varnost bivanja in s tem seveda tudi večjo kvaliteto in udobje bivanja, ampak tudi zato, ker se gospodarske oziroma socialne razmere v Sloveniji, Evropi in v svetu zaostrujejo. Tako se na žalost vse več ljudi odloča za kriminalna dejanja, saj v njih vidijo možnost lažjega preživetja. Magnetni senzor lahko tako vas in vaše bližnje reši pred zelo hudo travmatično izkušnjo soočenja z vlomilcem. Magnetni senzor namreč opravlja svoje delo tudi, ko ste v svojem bivališču prisotni. Za razliko od drugih senzorjev gibanja je magnetni senzor za vrata in okna pozoren na spremembo magnetnega polja. To pa se zgodi v primeru, če nekdo vrata ali okno nepooblaščeno odpre.


Magnetni senzor naj namestijo usposobljeni profesionalci

Strokovnjaki podjetja Mobicom smo vam na voljo. Če potrebujete nasvet glede možnosti varovanja vašega doma ali poslovnega objekta, vas vabimo, da se oglasite pri nas. Svetovali vam bomo koliko magnetnih senzorjev, mikrovalovnih senzorjev, senzorjev prisotnosti in drugih senzorjev gibanja boste potrebovali za ustrezno varovanje. Seveda bomo senzorje tudi strokovno namestili.


Mikrovalovni senzor uporabljamo v kombinaciji z infrardečim

Kdorkoli ima nameščen protivlomni alarm, si želi, da ne bi prihajalo do lažnih alarmov, saj je to neprijetno. Pri magnetnih senzorjih je zadeva zelo enostavna. Magnetni senzor za vrata se pač aktivira, ko nekdo odpre vrata, ki so pod alarmom. Pri senzorjih gibanja pa je situacija nekoliko bolj zapletena, saj jih lahko sproži marsikaj. Zato mikrovalovni senzor uporabljamo skupaj z infrardečim senzorjem gibanja. Infrardeči senzor tako zazna spremembo temperature, mikrovalovni senzor pa zazna objekt, ki je vstopil na območje, ki ga pokriva alarm. Šele ko oba senzorja zaznata spremembo, se sproži alarm.

mobicom.si | Magnetni senzor ima številne prednosti