Video nadzor na delovnem mestu ali v šolah izvajajte z našimi programi

Video nadzor na delovnem mestu zagotavlja veliko varnost in kontrolo nad zaposlenimi v določenem podjetju. Če je še včeraj videonadzor bil bolj izjema kot pravijo, pa so se zadeve danes nekoliko spremenile. Vse več podjetij se, namreč, odloča, da postavi varnostne kamere oziroma program za video nadzor na delovno mesto, saj lahko na tak način spremljajo dogajanje med delovnim procesom in poskrbijo za še večjo produktivnost. Video nadzor zaposlenih tako ni več nič novega, video nadzor v šolah prav tako ne. Danes velja, da je objekt na tak način bolje zavarovan, prav tako pa ljudje, ki se nahajajo v njem.

Izberite najboljši program za video nadzor!

V podjetju Mobicom vam nudimo kakovostne sisteme za video nadzor na delovnem mestu in nadzor različnih stavb, objektov itd. Na voljo so posamezne kamere, ki so lahko tudi brezžične, lahko pa se odločite tudi za nadzorne komplete. V vsakem primeru je potrebno dobro premisliti, kateri sistem je najboljši za vas. Če se odločite za nakup pri nas, vam bomo tudi z veseljem svetovali pri izboru nadzornega sistema. Prav tako pa vam bomo razložili vse, kar morate vedeti o videonadzoru in kaj o tem veleva zakon o videonadzoru.

VIDEO NADZRO PRIMEREN ZA STANOVANJSKE HIŠE ALI ZAPOSLENE

Kaj o nadzoru na delovnem mestu in drugod pravi zakon o videonadzoru?

Ne glede na to, ali gre za video nadzor na delovnem mestu ali za video nadzor v šolah, verjetno veste, da je o tem potrebno obvestiti vse, ki jih snemanje zadeva. To pomeni, da morate na vidno mesto namestiti obvestilo, da izvajate nadzor. Po zakonu mora biti na obvestilu navedena tudi telefonska številka odgovorne osebe, ki bo lahko v primeru, da imate kakršnokoli vprašanje odgovorila na vaša vprašanja, vam dala dodatna pojasnila o videonadzoru itd. Kot smo že omenili, je trajno snemanje brez ustreznih dovoljenj prepovedano. Če se odločite za video nadzor na delovnem mestu ali na vašem objektu, vam priporočamo, da notranje in zunanje kamere postavite na čim bolj vidno mesto. Na tak način boste ljudi že vnaprej obvestili, da se izvaja nadzor z video kamero. Po naših izkušnjah že samo obvestilo odžene marsikaterega nepridiprava stran od varovanega objekta. Če pa opravljate lasten nadzor z video kamero oziroma osebe z domačim nadzornim sistemom ne smejo snemati javnih površin, temveč le območje lastnega imetja.

zakon o video nadzoru na delovnem mestu

Kakovosten program za videonadzor odžene tatu stran

Vse več posameznikov se odloča za videonadzor doma, zato lahko na marsikateri stanovanjski hiši vidimo nameščen program za video nadzor. Mi smatramo in predlagamo, da izberete IP video nadzorni sistem kot nadgradnjo protivlomnega varnostnega sistema. Brezžične kamere za video nadzor so se izkazale kot odličen pripomoček za rekonstrukcijo dogodkov ob aktiviranju alarmnega sistema. Skoraj vsi video nadzorni kompleti, ki vam jih nudimo v našem podjetju, omogočajo tudi pregled slike preko interneta. Tudi na delovnih mestih postajajo videonadzori vsakdanji. Vse več delovnih procesov, namreč, zahteva od nas stalno prisotnost, to pa je nemogoče. Zato je marsikje potreben tudi kakovosten video nadzor na delovnem mestu. Video nadzorni sistemi oziroma video nadzor zaposlenih omogočajo kontrolo in nadzor delodajalcev, hkrati pa omogočajo organiziranje optimalnih delovnih procesov, s katerimi bodo ohranili svojo učinkovitost in uspešno nastopali na konkurenčnem trgu.

Tehnološko izpopolnjeni sistem

Tudi na področji varovanja in video nadzornih sistemov je tehnologija močno napredovala. Velika prednost sodobnih video nadzornih sistemov je v tem, da je analogno tehnologijo zamenjala digitalna, za arhiviranje posnetkov pa se uporabljajo digitalni mrežni snemalniki. Med najboljše sisteme za video nadzor na delovnem mestu in nadzor objektov ter stanovanjskih stavb zagotovo sodijo naše najboljše brezžične kamere. Le najbolj kakovostne kamere in program za video nadzor lahko poskrbijo za vašo varnost in za varnost vašega premoženja.

program za video nadzor zaposlenih