Notranje in zunanje brezžične nadzorne kamere

Brezžične nadzorne kamere so sodobna različica sistema za videonadzor. Z njim zlahka nadzorujete različne objekte, od stanovanjskih stavb do poslovnih in industrijskih poslopij, ki jih želite ves čas imeti pod nadzorom. Sistem poleg videonadzorne kamere sestavljajo med drugim tudi sprejemniki za brezžične nadzorne kamere, ki sprejmejo signal, in centralna enota. Sistem lahko služi za tehnično varovanje zgradbe, lahko pa je namenjen nadzoru nad delovnim procesom ali kontroli pristopa. Ker se posnetki snemajo, lahko v primeru nezaželenega dogajanja z njihovo pomočjo hitro ugotovite, kaj se je dogajalo - na primer pri različnih kriminalnih dejanjih ali pa nepravilnem delovnem postopku.

Brezžične nadzorne kamere
Zunanje videonadzorne kamere za zaščito pred nezaželenimi obiskovalci

Brezžične nadzorne kamere, ki so nameščene zunaj objekta, navadno služijo nadzoru nad tem, kdo prihaja v objekt oziroma kdo se giba v njegovi bližini. Velikokrat nepridiprave odženete že s tem, da so videonadzorne kamere nameščene in da je na objektu opozorilo, da se izvaja videonadzor. Če to ne odvrne vlomilca ali nekoga, ki želi objekt poškodovati, ga bodo brezžične nadzorne kamere posnele in kazni se ne bo mogel izogniti. Smiselno je, da je v sistem povezan tudi alarm, ki se bo oglasil takoj, ko bo nekdo skušal vstopiti. S kombinacijo obojega bo vaš dom ali poslovni prostor popolnoma zaščiten, vi pa boste mirno spali.

Kako namestiti brezžične nadzorne kamere

Za kakovosten videonadzor je izjemno pomembno, kako so nameščene notranje in zunanje videonadzorne kamere. Pokrivati morajo namreč čim večje področje, najbolje je seveda, da popolnoma vse, sicer se lahko prišlek izmuzne. V podjetju Mobicom vam bomo izdelali popoln projekt in natanko določili pozicijo kamer, tako da bo vaš nadzorni sistem optimalno učinkovit. Sistem, v katerem bodo sprejemniki za brezžične nadzorne kamere, kamere, snemalniki in vse ostalo, kar je potrebno za popoln nadzor. Poleg tega vam bomo svetovali pri izbiri in poskrbeli tudi za montažo, redno pregledovanje, servis in morebitna popravila. S takšnim sistemom boste zanesljivo varni, tudi ko ne boste prisotni!

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o ponudbi.

Mobicom d.o.o. | Brezžične nadzorne kamere, videonadzorne kamere, zunanje videonadzorne kamere, sprejemniki za brezžične nadzorne kamere, videonadzor - povezave do naše spletne strani: