Senzor gibanja za luči - cena in ponudba

Senzor gibanja za luči spadajo med protivlomne sisteme, ki zaznajo spremembo v vaši hiši ali stanovanju, ki sproži alarm. Cena senzorja gibanja je različna, je pa vsak senzor gibanja vezan na alarmno centralo, ki prejeto informacijo sprejme in jo pretvori v alarm. Pri vgradnji senzorjev gibanja za luči je priporočljivo upoštevati nekaj temeljnih navodil. Senzor gibanja ne glede na njegovo ceno ne spada v bližino naprav, ki oddajajo elektromagnetno valovanje, niti v bližino grelnih, hladilnih ali premikajočih se teles. Pustiti mu moramo prosto vidno polje ter se izogniti vlažnim prostorom. Poznamo več vrst senzorjev gibanja za luči, ki uporabljajo različne tehnologije zaznavanja sprememb.

CELOVITI PROTIVLOMNI VARNOSTNI SISTEMI

Infrardeči senzor gibanja za luči - Ir senzor gibanja 24v in 12v

Ir senzor gibanja 24v ali 12 v se najpogosteje uporablja za zaščito notranjih prostorov, saj je vgradnja enostavna, omogoča pa enostavno pokritje celotnega prostora. Ir senzorji gibanja 24v ali 12v uporabljajo infrardečo energijo, polje pokritja pa je odvisno od tega kakšno lečo in Ir element uporabimo. Ir senzorji gibanja so lahko stropni ali stenski. Moderne infrardeče senzorje gibanja za luči odlikuje izboljšana imunost pred radio-frekvenčnimi, statičnimi in temperaturnimi vplivi.

ir senzor gibanja cena 24v

Senzor gibanja za led

Pomembno je kje kupimo senzor gibanja za luči. V podjetju Mobicom smo pripravili bogato ponudbo brezžičnih kompletov za domačo uporabo, ki vsebujejo brezžične ir senzorje gibanja 12v ali 24v z digitalnim procesiranjem signala, neobčutljivostjo na male živali, led diodo, elegantno alarmno centralo ter tipkovnico z led prikazom stanja. Nekateri sistemi so oblikovani na način, da jih lahko upravljamo in spremljamo preko mobilnega telefona. Vse naprave odlikuje izjemen dizajn ter quad linearna tehnologija. Preverite cene senzorjev gibanja in si zagotovite ir senzor gibanja 24v ali 12v ter senzor gibanja za led po akcijski ceni!

Senzor gibanja za led luči