Sistem varovanja podjetja Mobicom je celosten in domišljen

Sistem varovanja, ki vam ga ponuja podjetje Mobicom, je plod 20 letnih izkušenj, zato je izredno kakovosten in zajema uporabo preverjene tehnologije. V naši ponudbi so hišni alarmi, digitalni snemalniki, kamere in druge tehnologije kot je detektor gibanja. Če se v svoji okolici ne počutite varne, si zagotovite naš preverjen sistem varovanja, zaradi katerega boste lahko spet mirno spali. V času svojega delovanja smo namestili že več kot 120 tisoč hišnih alarmov in več kot 10 tisoč kamer, poleg tega pa imamo certifikat o licenci za izvajanje sistemov tehničnega varovanja.

Hišni alarmi za boljšo kvaliteto bivanja

Z vrhunsko opremo DSC, ATSUMI in OPTEX vam ponujamo zaščito vaših prostorov in vam nudimo strokovne rešitve tako za fizične osebe kot za manjše in večje stanovanjske ali poslovne objekte. Sistem varovanja v okviru sklopa 'hišni alarmi' zajema še brezžične sisteme, ki je so namenjeni vsem, ki jih skrbi nepotrebno vrtanje in naknadna priprava inštalacij. Vgradnja alarmnega sistema je v primerjavi z vsakim poskusom vloma izredno nizek strošek, česar se je potrebno zavedati, ko izbirate vam primeren sistem varovanja. Poleg alarmnega sistema vam nudimo še detektor gibanja, video-nadzorne sisteme, protipožarne sisteme ter v zadnjem času vedno bolj pomemben sklop varovanja, kontrolo pristopa. S slednjim znotraj poslovnih stavb nadziramo kdo ima dostop do posameznih prostorov in v katerih časovnih intervalih. To je lahko izredno pomemben podatek v kočljivih varnostnih situacijah.

Detektor gibanja za varovanjeOdločite se za detektor gibanja z infrardečimi senzorji

Če brezžične videonadzorne kamere in druga oprema vašega sistema varovanja ne zagotavlja(jo) popolne zaščite vaših prostorov, je pametno razmisliti tudi o infrardečih senzorjih premika. Ti so vezani na alarmno centralo, ki v primeru prejetega signala senzorja obdela podatek in sproži akcijo. Detektor gibanja je večih vrst, od notranjega senzorja premika do zunanjega senzorja in senzorja loma stekla. Poleg tega so vam na voljo tudi požarni in magnetni senzorji ter bariere kot postavitve dodatnih ovir potencialnemu vlomilcu. Hišni alarmi in detektor gibanja v kombinaciji bodo za osebo, ki bi želela vlomiti prevelik izziv. Tehnično varovanje podjetja bo tako uspešno, vaše premoženje pa zaščiteno. Pri izbiri infrardečih senzorjev morate tako vedeti v kakšen namen jih želite uporabiti, potem pa upoštevati še številne druge dejavnike. Odločite se za odličen sistem varovanja pri preverjenem ponudniku.

Mobicom | Sistem varovanja je celosten in domišljen pri Mobicom - povezave do naše spletne strani: