Zaščita pred vlomilci

Zaščita pred vlomi v hišeVerjetno ni nikogar med nami, ki mu ne bi bilo mar za popolno zaščito svojega doma, bližnjih in lastnine. Protivlomna zaščita pred vlomilci je z vedno višjim nivojem bivalnega standarda, a hkrati tudi naraščajočim številom vlomov in ropov, postala skoraj nekaj samoumevnega. Strah pred vlomom v hišo najpogosteje povežemo s protivlomno zaščito za vrata, a ta še zdaleč ni edina, kateri je potrebno posvetiti pozornost, da bi svoj dom kakovostno in zanesljivo zaščitili pred vlomilci. K sreči tudi protivlomna zaščita vhoda, oken in drugih potencialnih vhodov v zadnjem času vse bolj in bolj pridobiva na zaupanju, saj je razvoj protivlomne zaščite skokovito porastel. Tudi pri našem podjetju se trudimo, da smo pri storitvah in izdelkih, namenjenih zaščiti pred vlomilci, še posebno pozorni pri izbiri svojih dobaviteljev, od katerih zahtevamo samo najboljše, saj tudi menimo, da je samo najboljše dovolj dobro tudi za vas. S preprečevanjem vlomov v hiše se tako dandanes lahko spopadamo z veliko sistemi.

Protivlomne kamere - podpora vsakega sistema zaščite pred vlomilci

Zelo dobrodošla dopolnitev običajni protivlomni zaščiti za vrata so zadnje čase v se bolj priljubljeni sistemi video nadzora. Če smo bili v preteklosti video nadzora vajeni samo iz trgovskih centrov, bank ter strogo varovanih območij, se danes tako imenovane protivlomne kamere uporabljajo domala že povsod, tako tudi za zaščito pred vlomi v stanovanjske hiše. Kakovosten sistem video nadzora omogoča dovolj ostro sliko za prepoznavanje ključnih podatkov, ki bi jih ob morebitnem vlomu v hišo ali drugem kaznivem dejanju potrebovala policija in vaša zavarovalnica na sledi za storilci.


Svoj dom učinkovito in zanesljivo zaščitite pred vlomilci. Le tako boste lahko dolgo in brezskrbno uživali v družbi svojih bližnjih ter v zadovoljstvu pošteno zaslužene lastnine. Oglejte si našo ponudbo vrhunske opreme za video nadzor ter varovanje pred vlomi v hiše in požari, nam pošljite vprašanje ali nas osebno kontaktirajte. Z veseljem in predanostjo bomo poskrbeli za popolno zaščito vašega doma.