Video nadzorne kamere: IP oprema tudi za tiste najzahtevnejše

Video nadzorne IP kamere so skoraj obvezni del varovanja večjih objektov, vse pogosteje pa se tudi pri manjših (stanovanjskih) objektih izvaja video nadzor s pomočjo kamere. Cene video nadzornih IP kamerpostajajo vse dostopnejše, obenem pa narašča tudi njihova funkcionalnost. Tudi če so vaši kriteriji zelo visoki, obstaja ustrezna rešitev. Za najzahtevnejše uporabnike se priporoča IP kamera za video nadzor. Cena je sicer v tem primeru nekoliko višja, kot če bi izbrali povsem osnovno opcijo, vendar se malce višji vložek splača. Tudi pri najkompleksnejših varnostnih sistemih pride v poštev izjemno funkcionalna IP kamera za brezžični video nadzor. Zaradi praktičnosti in uporabnosti se vam cena IP kamere za video nadzor hitro povrne!

ip kamere za zunanji video nadzor

Najkakovostnejše IP kamere za video nadzor

V ponudbi podjetja Mobicom vas čaka izjemno kakovostna IP kamera za video nadzor - cena, ki smo vam jo pripravili, pa je zelo ugodna. Na voljo so vam notranje in zunanje videonadzorne kamere. Tisto, zaradi česar je IP oprema za video nadzor pogosto najboljša izbira, je izjemna ločljivost slike, ki jo zagotavlja. Poleg tega so IP kamere za video nadzor pogosto opremljene tudi z LED diodami, kar omogoča tudi snemanje v nočnem času. Če se uporabijo IP pripomočki za video nadzor, ki omogočajo povezovanje s senzorji, pa se funkcionalnost celotnega sistema še poveča. Priporočljivo je, da se IP kamere za video nadzor nastavi tako, da se snemanje aktivira le takrat, ko senzor zazna gibanje. Tako se shranjevalni prostor zapolnjuje izključno takrat, ko je to smiselno.

BREZŽIČNE ZUNANJE NADZORNE KAMERE


Izjemna življenjska doba video nadzorne kamere

Še posebej za zunanje videonadzorne kamere je pomembno, da so ustvarjene tako, da uspešno kljubujejo tudi manj ugodnim razmeram. Seveda to v primeru zunanje videonadzorne IP kamere pomeni predvsem odpornost na različne vremenske pogoje. V naši ponudbi vas čaka izjemno odporna oprema za video nadzor. Cena kamere je tako zares zelo ugodna, če upoštevate, da je to pripomoček, ki ga boste lahko s pridom uporabljali mnogo let.

video nadzorne IP kamere - cene