IR kamere - popoln nadzor ne glede na čas!


IR kamere so posebej uporabne, saj omogočajo snemanje tudi ponoči. Infrardeča kamera med snemanjem v temi oddaja infrardečo luč in tako poskrbi, da je vaš dom ali poslovni prostor pod nadzorom ne glede na del dneva. Izbira infrardeče kamere je tako izjemno pametna investicija v prihodnost, saj omogoča odlično sliko tudi ponoči. Pri slovenskem podjetju Mobicom imamo na voljo številne skrite nadzorne kamere in druge vrste video kamer, ki z vgrajenim sistemom IR luči poskrbijo za brezskrben spanec. Hkrati se vedno znova trudimo, da kupcem zagotavljajmo najdostopnejše cene IR kamer na trgu!

VAS ZANIMAJO MINI SKRITE KAMERE?

Nakup IR kamer po ugodni ceni in s strokovno podporo!


Pri podjetju Mobicom posebej veliko truda vlagamo v vzpostavljanje osebnega stika s strankami. Zavedamo se, da je izbira IR kamer in drugih naprav za nadzor lahko precej zahtevna, zato se vam naši svetovalci popolnoma posvetijo. Na podlagi konstantnih izobraževanj in bogatih izkušenj vam nudijo vse potrebne informacije o:

infrardeča kamerainfrardeča kamera


Naše podjetje sodeluje z največjimi, svetovno priznanimi podjetji na področju protivlomne zaščite. Poleg tega smo prejemniki cele vrste mednarodnih certifikatov in priznanj. Prav na ta način lahko našim strankam ponujamo najkakovostnejše izdelke.

IR SENZORJI

Vse potrebne informacije o nakupu IR kamer


Na naši spletni strani lahko dostopate do odgovorov na pogosto zastavljena vprašanja o video nadzoru. Poleg tega vam ponujamo tudi brezplačno e-knjigo, ki je skoraj obvezno branje pred nakupom protivlomnega sistema. O dodatnih vprašanjih glede infrardečih (IR) kamer in drugih nadzornih sistemih pa smo vam na voljo tudi preko elektronskega naslova info@mobicom.si ali telefonske številke 01 561 01 50.http://www.mobicom.si/monitor