Alarmi za hiše

Alarm za hišo

Alarmi za hiše (žični in brezžični alarm) ter senzorji preprečujejo nezaželen vstop ali vdor v vaše prebivališče ter v vaši odsotnosti varujejo dom namesto vas.

Kdaj premišljevati o alarmu za hišo?

O alarmu za vašo hišo je dobro premisliti, kadar imate v stanovanju predmete večje vrednosti ali kadar ste več časa odsotni od doma. Alarm ni več privilegij bogatejših slojev, z dostopnimi cenami in z vedno večjim povpraševanjem so postali del marsikaterega domovanja, saj vam omogočajo brezskrbno bivanje in občutek varnosti.


V primeru, da stanovanje ali hišo šele gradite, je o primernem alarmu dobro premisliti že med samo gradnjo. Le tako lahko pripravite teren in osnutek pravočasno. Vgradnja protivlomnega sistema lahko po končanih delih pomeni dodaten velik strošek in številne nevšečnosti. Zato je dobro, da se o načrtu za alarm ali senzor pogovorite že z arhitektom. To vam omogoča pripravo celotnega ožičenja že v fazi izdelave elektro-instalacij objekta.

MOBICOM hišni alarmi

Brezžični alarmSenzorji gibanja

Brezžični alarm za hišo je najboljša izbira, kadar objekt ni več v stanju gradnje in ne želimo po nepotrebnem vrtati in izdelovati potrebni elektro-instalacijski sistem. Ta je namreč pri končanih objektih zamuden in še dodatno osuši vašo denarnico. Brezžični alarm pomeni sistem brez vseh žic (tudi pri tipkovnici in sireni), možno pa ga je kombinirati tudi z žičnim sistemom. Brezžični alarmni sistem za hišo pomeni izredno prilagodljivost, varnost, enostavnost ter popolno odsotnost električnih vodnikov.

Senzorji

Senzorji žičnega ali brezžičnega alarma zaznavajo vse nezaželene vdore in spremembe v okolici. Vezani so na alarmno centralo, ki v primeru prejetega signala iz senzorja ustrezno reagirajo in sprožijo hišni alarm.


Obstaja več vrst senzorjev, ki se razlikujejo po tehnologiji zaznavanja. Notranji infrardeči senzorji so najpogostejši način za zaščito hiš. Njihova prednost je enostavna vgradnja in veliko polje pokritja. Ob tem so na trgu prisotni še notranji infrardeči 360 stopinjski senzorji gibanja, notranji senzorji premika dvojne tehnologije, zunanji senzorji dvojne tehnologije, senzorji loma stekla, požarni senzorji, senzorji z magnetnimi kontakti ter bariere. Če se ne morete sami odločiti, kateri senzor je za vas najprimernejši, nas lahko kontaktirate po telefonu ((01) 561 01 50) ali elektronski pošti (info@mobicom.si) in z veseljem vam bomo svetovali.

Zasnova alarmnega sistema

Enotnega odgovora na to, kakšen alarm potrebuje vaša hiša, je bolj primeren žični ali brezžični alarm in koliko senzorjev izbrati ter kako jih postaviti, ni. Vsak objekt je drugačen in ima specifične potrebe. Izbira sistema je odvisna od ogroženosti objekta, velikosti, načina gradnje ter želja uporabnika. Na to, kako učinkovit bo vaš alarm za hišo, vpliva tudi znanje strokovnjaka, ki bo sistem zasnoval. Za to potrebujete usposobljene profesionalce z veliko izkušnjami, ki bodo z vami sodelovali od zasnove. Pri Mobicomu se vam popolnoma posvetimo in smo z vami od začetka do konca. Prisluhnemo vašim željam, premislimo možnosti, vam svetujemo pri pravem žičnem ali brezžičnem alarmu za hišo, številu in postavitvi senzorjev, narišemo načrt ter vam alarmno napravo za hišo tudi vgradimo. Dolgoletne izkušnje in številne zadovoljne stranke nam omogočajo, da smo na svojem področju med najboljšimi in da vam lahko zagotovimo varen in učinkovit alarmni sistem za brezskrbno bivanje!

Mobicom d.o.o. | alarmi za hiše, senzorji, brezžični alarm - povezave do naše spletne strani: