Alarmna napravaAlarmna naprava

Alarmna naprava skrbi za varnost vašega premoženja in vam dovoljuje miren spanec, tudi ko ste na dopustu ali službenem potovanju. V zadnjem času, ko so tatvine in vlomi zmeraj pogostejši, je varna in zanesljiva alarmna naprava bistvenega pomena. Ni nujno, da imate v stanovanju dragocenosti in elektronske naprave visoke vrednosti, saj vsakršen vlom pomeni denarno škodo - veliko večjo, kot je investicija v vgraditev alarmnega sistema. Pri Mobicomu vam ponujamo zanesljive alarmne naprave različnih proizvajalcev, med drugimi tudi Optex, Atsumi, Texecom in druge, ki bodo v vaši odsotnosti poskrbele za vaš dom.

Optex

Optex je med vodilnimi svetovnimi proizvajalci alarmnih naprav, kateremu stranke povsod po svetu že več kot trideset let zaupajo zaradi natančnosti in zanesljivosti alarmnih sistemov. Prav to je razlog, da Optex izdelke ponujamo tudi pri Mobicomu.
Optex je bil ustanovljen v Veliki Britaniji leta 1991 z namenom, da bi z zanesljivimi alarmnimi napravami oskrboval zasebne ter javne objekte povsod po svetu. V sodelovanju s svetovalci na področju varovanja, arhitekti, specialisti in uporabniki je Optex zasnoval alarmni program, ki ne glede na velikost in specifičnost objekta korenito zmanjša nevarnost vloma.

Katalog alarmnih naprav in sistemov

Atsumi

Proizvajalec alarmnih naprav Atsumi prihaja iz Japonske, kjer se je med vodilnimi na trgu ohranil vse od ustanovitve leta 1974. Dolgoletna tradicija Atsumi podjetja pomeni: številne izkušnje, tehnološki razvoj, nenehen napredek in komunikacija s strankami, kar zagotavlja odlično kvaliteto alarmnih naprav Atsumi. Atsumi sistemi so vgrajeni v različne tovarne, komercialne zgradbe in zasebne domove širom Japonske, prisoten pa je tudi na slovenskem trgu.

Alarmna naprava DSC

Katero alarmno napravo izbrati?

Tako Optex, Atsumi kot Texecom nudijo zanesljivo zaščito in delovanje ter hitro ukrepanje. Vsaka alarmna naprava je sestavljena iz senzorjev, centrale, tipkovnice in sirene. Katero alarmno napravo izbrati je odvisno od tipa objekta, namena, vrste premoženja ter tudi želj strank. Potrebno je premisliti, koliko senzorjev bo v sistemu, kakšno bo število uporabnikov (vsak ima svoje geslo), število particij, kakšen bo način komunikacije ob alarmni napravi, število tipkovnic (pri več vstopih v objekt mora biti sistem sposoben krmiliti več tipkovnic), spomin dogodkov ter tudi ali bo potrebno alarmni sistem v prihodnje razširiti. Ustrezna izbira in postavitev alarmne naprave je bistvena za optimalno, zanesljivo in učinkovito delovanje. Ker splošnega pravila za vse vrste zgradb in uporabnikov ni, vam svetovalci v podjetju Mobicom d.o.o. lahko svetujejo od vsega začetka. Pogovorimo se z vami, da vidimo, za kakšno vrsto varovanja gre, preverimo vaše želje in zmožnosti zgradbe. Svetujemo vam vse od začetka, pomagamo pri izbiri, naredimo načrte ter izbrano alarmno napravo vgradimo. Ob tem pa vam ponujamo tudi tehnično pomoč pri delovanju alarmnih naprav ter po potrebi nudimo servis.

Mobicom d.o.o. | alarmna naprava, Optex, Atsumi - povezave do naše spletne strani: