Pošlji povpraševanje

Video nadzor na delovnem mestu optimizira delovne procese

Video nadzor na delovnem mestu je odlična rešitev v vsakem manjšem ali večjem podjetju ter delavnici, saj ponuja tako zaščito pred nezaželjenimi gosti, kot tudi nadziranje dela in obnašanja zaposlenih. Video nadzor se nenehno spreminja in sledi modernizaciji elektronske opreme, kar pomeni, da se je s pojavom pametnih telefonov tudi video nadzor zaposlenih spremenil in moderniziral saj lahko sedaj dejansko stanje spremljamo zgolj s klikom na gumb, ne glede na lokacijo kjer se nahajamo. V kolikor je v preteklosti veljalo, da je slika slaba, kamere pa izjemno velike, so sedaj izjemno popularne mini kamere za nadzor, ki jih lahko vgradite kamorkoli želite, pomembno pa je, da preberete in upoštevate zakon o videonadzoru in s tem seznanite delavce, ki so zaposleni v vašem podjetju. Prepričani smo, da boste z video nadzorom na delovnem mestu poskrbeli za optimiazcijo delovnih procesov.

Video nadzor

Video nadzor na delovnem mestu nudi zaščito

Čeprav je velikokrat video nadzor na delovnem mestu sprejet z neodobravanjem, saj se večini zaposlenih zdi neprimerno, da jih šefi nadzorujejo s kamerami, je pomembno vedeti, da je osnovna funkcija video nadzora predvsem varnost. V kolikor imajo zaposleni opravka s stvarmi, ki imajo večjo vrednost se tako tudi oni posredno zaščitijo pred različnimi krajami in obiski ljudi, ki v podjetju nimajo kaj iskati in se lahko ob primeru odtujitve v svojem delovnem času zanašajo na kamere, ki bodo potrdile njihovo zgodbo. Zaščita je nujna stvar na vsakem delovnem mestu, saj pripomore k boljšemu vzdušju, zaposleni so manj obremenjeni in se lahko koncentrirajo na kakovostno opravlljanje svojega dela. Pomembno je, da ob nakupu video nadzora ne pozabite na redno vzdrževanje video nadzornega sistema, saj je nujno, da slika deluje vsako minuto, da se stari posnetki ob pregledu zbrišejo ali arhivirajo na druge medije in lahko tako nemoteno opazujete trenutno dogajanje.

Ads kamera

Video nadzor na delovnem mestu je kakovostna rešitev za vse strani

Video nadzor na delovnem mestu poleg glavne funkcije, ki je vsekakor zaščita, zagotavlja tudi nenehen nadzor nad delom strojev in delavcev, ki mora biti kakovostno, da je podjetje konkurenčno in delo optimizirano. Živimo v času, ko je izjemno pomembno hitro odzivanje in s pomočjo pametnega telefona lahko to opravljamo doma iz naslonjača, na plaži, ko smo na dopustu ali pa po končanem službenem sestanku. Pametni telefon lahko povežemo s kamerami v podjetju in imamo tako nenehen video nadzor zaposlenih, obenem pa lahko s tem olajšamo delo tudi zaposlenim. Kako je to mogoče? V kolikor mora zaposlen v podjetju naprimer vseskozi preverjati zasedenost igrišč za različne športe v dvorani in mu to vzame veliko časa mu navadna mini kamera za nadzor olajša delo in lahko opravlja druge stvari in spotoma preverja tudi razpoložjivost igrišč. Prepričani smo, da je video nadzor na delovnem mestu odlična rešitev za vse strani in bo delo potekalo v odličnem vzdušju.

Mini kamere za nadzor po ugodni ceni

Z razvojem tehnologije imamo vsako leto več možnosti pri nakupu različnih kamer, ki omogočajo nadzor bodisi doma pred hišo ali na delovnem mestu. Med najbolj prodajanimi kamerami so vsekakor mini kamere za nadzor, katerih glavna prednost je velikost, saj jih lahko nekoliko skrijemo pred nezaželjenimi pogledi, od vaših denarnih zmožnosti pa je seveda odvisno, ali boste imeli zgolj normalno sliko, sliko odlične resolucije, ali pa želite imeti tudi zvok. Ne glede na izbiro vam obljubljamo izjemno ugodno ceno, seveda pa se morate zavedati, da večja cena pomeni tudi večjo kakovost. V kolikor boste imeli video nadzor na delovnem mestu je pomembno, da se seznanite z zakonom o videonadzoru in z njim seznanite tudi svoje delavce, obenem pa je nujno redno vzdrževanje video nadzornega sistema, saj bo le tako lahko kakovostno deloval in opravljal svoje funkcije.