Dober alarmni sistem za kakovostno varovanje doma

V preteklosti je varovanje premoženja temeljilo na fizičnem varovanju z varnostniki, razvoj tehnologije pa je postavil v ospredje tehnično varovanje doma. Varnostni sistem je dolgoročno cenovno ugodnejši od fizičnega varovanja, vendar varnostni sistem in znotraj njega alarmni sistem deluje optimalno, če ga podpira fizično varovanje. Ni potrebno, da je varnostnik stalno prisoten na domu ali na objektu; kadar alarmni sistem zazna rop, požar ali vlom, posreduje mobilni varnostnik - intervent. Tega o dogodku obvesti varnostno-nadzorni center. Varnostne sisteme načrtujejo visoko izobraženi inženirji z veliko izkušnjami, na ta način zagotavljamo, da vsak vgrajeni varnostni sistem za varovanje doma, varnost podjetja ali varovanje premoženja sestavlja najnovejša tehnologija. Mobicom naročniku vedno zagotovi alarmni sistem, prilagojen njegovim potrebam.

 

Alarmni sistem za varovanje 

Več

 

Tehnično varovanje doma in drugih objektov

 

Varnostniki so za varovanje še vedno bistvenega pomena, vendar lahko tudi brez njih močno izboljšate varovanje doma in varovanje podjetja. Skrbi, da boste nekoč žrtev vloma, lahko preženete, če namestite varnostni sistem, ki vas bo ustrezno zavaroval. Poskrbite vsaj za alarmni sistem, ki bo ob morebitnem vlomu pregnal tatove. Ker je tehnično varovanje in znotraj njega alarmni sistem zelo pomemben del varovanja, vam v podjetju Mobicom nudimo širok spekter sodobnih varnostnih sistemov:

  • Protivlomni varnostni – alarmni sistem za dom
  • Protipožarni varnostni – alarmni sistem za hišo
  • Video sistem za varnost doma
  • Sistem mehanske zaščite
  • Industrijski alarmni sistem za varnost objekta
  • Sistem za zaznavanje nevarnih plinov in tekočin
  • Ostali varnostni sistemi za tehnično varovanje

PREVERI NAŠE ALARMNE SISTEME

 

Za odlično varovanje premoženja izberite naprave podjetja Mobicom

Najbolje je, če za varovanje premoženja uporabite tako tehnično varovanje kot fizično varovanje. Pod tehnično varovanje spadata mehanska in protivlomna zaščita. Sistem mehanske zaščite bo vlomilcu preprečil vstop ali vsaj podaljšal čas vloma, protivlomni alarmni sistem pa bo zaznal nepooblaščen vstop in sprožil alarm. Alarmni sistem je lahko zasnovan tako, da alarm zaznajo operaterji v varnostno-nadzornem centru, ki so v stalni povezavi z varnostniki in informacijo o poskusu vloma nemudoma posredujejo intervencijski službi. Tu pa gre že za fizično varovanje, saj intervencija v najkrajšem možnem času pride na kraj vloma in ustrezno posreduje. Če varnosti ne želite prepustiti sreči in naključjem, poskrbite za kakovostno varovanje doma.

 

Alarmni sistemi za tehnično varovanje vseh vrst objektov

Dolgoletne izkušnje, odgovoren pristop do dela in pridobljene licence za varovanje nam omogočajo, da znamo poskrbeti za tehnično varovanje doma ter vseh vrst objektov: bank, nakupovalnih centrov, trgovin, lekarn, stanovanjskih blokov, objektov v izgradnji itd. Vedno upoštevamo želje naročnikov in njihove finančne zmožnosti. V skladu s tem poskrbimo za varnostni sistem, ki omogoča kakovostno tehnično varovanje. Naročniku dobavimo in montiramo vso potrebno opremo, zagotovimo pa mu tudi fizično varovanje ter izvajanje vzdrževalnih in servisnih del.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Borovec 23
1236 Trzin
Spletna stran
E-pošta
01 561 01 50
Seznam fraz
alarmni sistem, alarmni sistemi, tehnično varovanje, varovanje, varnostni sistem, varovanje doma, varovanje premoženja
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA