Dober alarmni sistem za kakovostno varovanje doma

V preteklosti je varovanje premoženja temeljilo na fizičnem varovanju z varnostniki, razvoj tehnologije pa je postavil v ospredje tehnično varovanje doma. Varnostni sistem je dolgoročno cenovno ugodnejši od fizičnega varovanja, vendar varnostni sistem in znotraj njega alarmni sistem deluje optimalno, če ga podpira fizično varovanje. Ni potrebno, da je varnostnik stalno prisoten na domu ali na objektu; kadar alarmni sistem zazna rop, požar ali vlom, posreduje mobilni varnostnik - intervent. Tega o dogodku obvesti varnostno-nadzorni center. Varnostne sistemenačrtujejo visoko izobraženi inženirji z veliko izkušnjami, na ta načinzagotavljamo, da vsak vgrajeni varnostni sistem za varovanje doma, varnost podjetja ali varovanje premoženja sestavlja najnovejša tehnologija. Mobicomnaročniku vedno zagotovi alarmni sistem, prilagojen njegovim potrebam.

Alarmni sistem za varovanje

Več

Tehnično varovanje doma in drugih objektov

Varnostniki so za varovanje še vedno bistvenega pomena, vendar lahko tudi brez njih močno izboljšate varovanje doma in varovanje podjetja. Skrbi, da boste nekoč žrtev vloma, lahko preženete, če namestite varnostni sistem, ki vas bo ustrezno zavaroval. Poskrbite vsaj za alarmni sistem, ki bo ob morebitnem vlomu pregnal tatove. Ker je tehnično varovanje in znotraj njega alarmni sistem zelo pomemben del varovanja, vam v podjetju Mobicomnudimo širok spekter sodobnih varnostnih sistemov:

  • Protivlomni varnostni - alarmni sistem za dom
  • Protipožarni varnostni - alarmni sistem za hišo
  • Video sistem za varnost doma
  • Sistem mehanske zaščite
  • Industrijski alarmni sistem za varnost objekta
  • Sistem za zaznavanje nevarnih plinov in tekočin
  • Ostali varnostni sistemi za tehnično varovanje

PREVERI NAŠE ALARMNE SISTEME

Za odlično varovanje premoženja izberite naprave podjetja Mobicom

Najbolje je, če za varovanje premoženja uporabite tako tehnično varovanje kot fizično varovanje. Pod tehnično varovanje spadata mehanska in protivlomna zaščita. Sistem mehanske zaščite bo vlomilcu preprečil vstop ali vsaj podaljšal čas vloma, protivlomni alarmni sistem pa bo zaznal nepooblaščen vstop in sprožil alarm. Alarmni sistem je lahko zasnovan tako, da alarm zaznajo operaterji v varnostno-nadzornem centru, ki so v stalni povezavi z varnostniki in informacijo o poskusu vloma nemudoma posredujejo intervencijski službi. Tu pa gre že za fizično varovanje, saj intervencija v najkrajšem možnem času pride na kraj vloma in ustrezno posreduje. Če varnosti ne želite prepustiti sreči in naključjem, poskrbite za kakovostno varovanje doma.

Alarmni sistemi za tehnično varovanje vseh vrst objektov

Dolgoletne izkušnje, odgovoren pristop do dela in pridobljene licence za varovanje nam omogočajo, da znamo poskrbeti za tehnično varovanje doma ter vseh vrst objektov: bank, nakupovalnih centrov, trgovin, lekarn, stanovanjskih blokov, objektov v izgradnji itd. Vedno upoštevamo želje naročnikov in njihove finančne zmožnosti. V skladu s tem poskrbimo za varnostni sistem, ki omogoča kakovostno tehnično varovanje. Naročniku dobavimo in montiramo vso potrebno opremo, zagotovimo pa mu tudi fizično varovanje ter izvajanje vzdrževalnih in servisnih del.