Alarmne naprave - varujejo objekt in opravljajo nadzor nad objektom

Protivlomni varnostni sistem velja za najpogostejšo obliko varovanja nepremičnin. Alarmne naprave služijo zaznavanju nepooblaščenih oseb, torej vlomilcev, in nas obvestijo o njihovi prisotnosti. Alarmni sistemi v času naše odsotnosti varujejo in nadzirajo objekt.

Protivlomni alarmni sistem je sestavljen iz alarmne centrale, tipkovnice, ki omogoča upravljanje s sistemom, različnih senzorjev, ki zaznajo vlomilce, in sistema za obveščanje, ki okolico opozori na vlom. Pri izbiri ustreznega alarmnega sistema je največ pozornosti treba posvetiti alarmni centrali, ki mora zadostiti vašim željam in potrebam varovanja. Profesionalne alarmne naprave nudijo visoko stopnjo varovanja in dolgoletno delovanje. Ker so alarmni sistemi investicija v vašo varnost, pa se zanje ne odločamo zgolj na podlagi cene.

Protivlomni alarmni sistem je sestavljen iz alarmne centrale, tipkovnice, senzorjev in sistema za obveščanje   Glede na izvedbo alarmne naprave delimo na žične in brezžične sisteme.   Naše podjetje vam nudi alarmne sisteme in naprave visoke kakovosti   Profesionalne alarmne naprave nudijo visoko stopnjo varovanja in dolgoletno delovanje.

Glede na izvedbo alarmne naprave delimo na žične in brezžične sisteme. Posamezne komponente žičnega alarmnega sistema in alarmno centralo povezuje vodnik, medtem ko so pri brezžičnem alarmnem sistemu komponente z alarmno centralo povezane frekvenčno. Brezžične alarmne naprave povežemo s telefonsko linijo. Lahko gre za stacionarni priključek ali za mobilni telefon.

Alarmni sistemi - cene odvisne od določenih podatkov

Na vprašanje, koliko stanejo alarmni sistemi, je težko odgovoriti, saj je izračun cene sistema odvisen od več elementov, med drugim od zmogljivosti alarmne naprave, vrste in števila komponent, pa tudi od načina delovanja alarmnega sistema. Ta je lahko zvočni, tihi ali pa njuna kombinacija. Vsak protivlomni sistem je unikaten, zato se je o izbiri najprimernejšega dobro posvetovati z investitorjem, ki bo upošteval vaše želje in zahteve. Sicer pa je dokončno ceno alarmne naprave največkrat mogoče določiti šele po ogledu objekta oziroma ob predložitvi projektne dokumentacije.

Vsak protivlomni sistem je unikaten, zato se je o izbiri najprimernejšega dobro posvetovati z investitorjem.Naše podjetje vam nudi alarmne sisteme in naprave visoke kakovosti priznanega proizvajalca vrhunskih protivlomnih sistemov.

V času hitrega življenjskega tempa vse prevečkrat pozabimo na osnovne vrednote. Med najpomembnejše gotovo ne sodita le zdravje in osebna sreča, pač pa tudi varnost. Mnogi se žal tega zavedo šele ko je že prepozno. Zato nikar ne odlašajte in izberite kakovostne alarmne naprave. Naše podjetje vam nudi alarmne sisteme in naprave visoke kakovosti priznanega proizvajalca vrhunskih protivlomnih sistemov.

DSC alarmi - kakovost, zanesljivost in enostavna uporaba

V podjetju Mobicom d.o.o. s strokovnim znanjem, kakovostnimi storitvami in vrhunskimi izdelki že 20 let skrbimo za naše stranke, ki si želijo zagotoviti vrhunsko tehnično varovanje. Naše strokovne rešitve dopolnjujejo vrhunski izdelki, tudi DSC alarmi, ki jih odlikujejo popolna kakovost, zanesljivost in enostavna uporaba.

Če želite svoj dom in lastnino zaščititi pred nepridipravi, boste z namestitvijo alarmne naprave gotovo dosegli svoj cilj. Naše podjetje je s kakovostnimi DSC alarmi pravi naslov za vas.

Vabljeni na našo spletno stran!