Hišni alarm ali alarmni sistem za hišoAlarmni sistem za hišo

Povpraševanje po zaščiti premoženja se zaradi naraščanja števila vlomov nenehno povečuje, kar primora proizvajalce alarmnih sistemov k stalnemu napredku na področju hišnih alarmnih sistemov, IR senzorjev gibanja ter brezžičnih alarmnih sistemov. V Sloveniji se vsako noč zgodi okoli sto vlomov in tatvin, zato je jasno, da ne zaostajamo pri povpraševanju ter ponudbi. Stranke najpogosteje izberejo hišni alarm, ki takoj zazna nezaželeni vdor ter tako prepreči škodo na vašem premoženju.

IR senzor

IR senzor gibanja

IR senzor gibanja (infrardeči) je najpogosteje uporabljen brezžičnisenzor gibanja. Sistem je varovanju zunanjih in notranjih prostorov, saj z IR senzorji hitro, enostavno in učinkovito zaznamo nezaželen vstop. Za manj zahtevno varovanje zadostuje IR senzor gibanja enojne tehnologije, za bolj komplicirane objekte pa priporočamo IR senzor gibanja dvojne tehnologije, ki združuje infrardeči in mikrovalovni element. Zunanji IR senzorji gibanja so prilagojeni okolju in so narejeni tako, da so neobčutljivi na vremenske pojave in delujejo tudi v najtežjih pogojih, notranji infrardeči senzor premika pa je najbolj razširjen način zaščite notranjih prostorov, saj omogoča enostavno vgradnjo in veliko polje pokritja.


IR senzor namestimo tako, da zagotavlja zanesljivo, varno in neprekinjeno varovanje v širokem območju. Pri nastavitvi moramo paziti tudi na to, da alarmni sistem pomotoma ne sprožijo živali. Na voljo imamo tako žične kot tudi brezžične senzorje gibanja. Cena obeh različic je pri nas zelo ugodna.

Katalog protivlomnih sistemov

Brezžični alarmni sistemi za hišoHišni alarm

Brezžični alarmni sistem pomeni korak naprej v tehnologiji hišnih alarmov. Brezžični alarmni sistem je odlična rešitev za končana stanovanja in hiše, kjer ne želimo na novo vrtati in pripravljati električne instalacije, ali za objekte, kjer instalacija hišnih alarmov ni mogoča.

Brezžični alarm za hišo je zanesljiv in učinkovit sistem varovanja, za katerega obstajajo tri možnosti:

  • nadgradnja žičnega sistema z brezžičnim (žična povezava med tipkovnico in alarmno centralo ter morebitno sireno še zmeraj ostane, centrala pa je skrita in mehansko zaščitena),
  • brezžični alarmni sistem z integrirano tipkovnico in sireno (v ohišje alarmne centrale) ter
  • povsem brezžični alarmni sistem ALEXOR, ki uporablja brezžično komunikacijo do vseh priključenih elementov. Slednji brezžični sistem združuje prednost prvih dveh, saj je centrala skrita v notranjosti zgradbe, tipkovnice pa so lahko na poljubni lokaciji.


Zanesljivo, varno in učinkovito delovanje je omogočeno tudi s stalnim nadzorom baterije. Pri pregledu napak na tipkovnici se nam nizko stanje baterije tako izpiše in omogoča, da pravočasno ukrepamo.


Svetovalci pri Mobicomu so vam zmeraj na voljo, zato se v primeru vprašanj v povezavi s hišnim alarmom in alarmnimi sistemi, IR senzorjem gibanja, brezžičnim alarmnim sistemom ali drugo tematiko s področja varovanja objektov obrnite na nas. Dosegljivi smo na telefonski številki (01) 561 01 50 ali elektronskem naslovu info@mobicom.si, kjer vam lahko posredujemo tudi več informacij o ceni brezžičnega senzorja gibanja.

Mobicom d.o.o. | hišni alarm, IR senzor gibanja, brezžični alarmni sistem - povezave do naše spletne strani:
0
 Advanced issue found
????
2