Pošlji povpraševanje

Kakovostna alarmna centrala je glavna enota protivlomnega sistemaAlarmna centrala

Alarmni sistemi za hišo so pravzaprav edini način, da preprečite vlom v vaš dom. Z njimi si zagotovite, da bo alarmna centrala ob nezaželenem vstopu sprožila alarm, prepodila vsiljivca in na nevarnost opozorila klicni center ali lastnika. Tako boste z minimalnimi stroški preprečili veliko škodo, ki bi nastala zaradi poškodovanja lastnine pri vlomu in zaradi vrednosti ukradenih predmetov. Alarmna centrala je tudi zagotovilo, da se boste v svojem domu vedno počutili varno. In ravno to je največ, kar si človek lahko želi - varen in zanesljiv dom.

Protivlomni sistemi in alarmi v podjetju MOBICOM

Alarmna centrala in njene funkcijeAlarmna centrala

Alarmna centrala je osrednji del protivlomnega sistema, ki obdela signale, ki jih prejme od različnih senzorjev (IR senzor, senzor dvojne tehnologije, senzor loma stekla), upravlja sirene in prenaša alarmni signal. Tako rekoč vsaka sodobna alarmna centrala ima vgrajen tudi komunikator, ki v primeru alarma to sporoči klicnemu centru ali na zasebno telefonsko številko. Alarmni sistemi za hišo oziroma alarmna centrala kot njihovo jedro omogoča vklop in izklop celotnega sistema, večje število gesel, ima spomin dogodkov, lahko jo sestavljajo posamezne particije, ki so med seboj ločene, in še mnogo drugih funkcij, s katerimi si boste zagotovili varen dom. Odločite se za miren spanec in brezskrbnost kjerkoli že ste - upravljajte varnostne sisteme kar preko mobilnika!

IR senzor

IR senzor - infrardeči senzor premika

Pomemben del sistema za protivlomno zaščito so tudi različni senzorji, na primer IR senzor, senzor dvojne tehnologije in senzor loma stekla. Njihova naloga je, da v primeru nepravilnosti oddajo signal, ki ga sprejme alarmna centrala. Infrardeči senzorji premika so najpogostejša izbira, saj pokrivajo široko področje in so preprosti za vgradnjo. Ne glede na to, za kakšno vrsto senzorjev se boste odločili, pa je pomembno predvsem to, da bodo nameščeni na ustrezna mesta. Tako boste zanesljivo vedeli, da se alarmna centrala aktivira vsakokrat, ko bo nekdo vstopil nepovabljen. To je tudi razlog, da načrtovanje sistema vedno prepustite strokovnjakom, ki bodo poskrbeli, da v njem ne bo pomanjkljivosti, ki bi lahko oslabile alarmni sistem za hišo.

Mobicom | Alarmna centrala, alarmni sistemi za hišo, IR senzor gibanja - povezave do naše spletne strani: