Mobicom se bo letos na SEJMU DOM predstavil v sklopu Vile Bravum, ki združuje priznane proizvajalce s posameznih segmentov opremljanja objektov. Na sejmu vam bomo predstavili vse aktualne novosti s področja sistemov tehničnega varovanja, preizkusili boste lahko naš varnostni sistem in se potegovali za praktično nagrado oz. sejemski popust in še mnogo več! Obiščite naš razstavni prostor na Gospodarskem razstavišču od 11. -16. marca 2014 v HALI A2!

Za vse, ki že imate naše proizvode in bi svoj sistem tehničnega varovanja radi nadgradili ter za vse, ki o vgradnji sistema tehničnega varovanja še razmišljate, smo v Mobicomu tokrat predstavili posebni sejemski ponudbi:

KOMPLET DOM VLOM zajema vse potrebne elemente za osnovno varovanje - alarmno centralo s tipkovnico, akumulator in 4 infrardeče senzorje premika.

KOMPLET DOM VLOM

KOMPLET DOM VIDEO pa vključuje profesionalni digitalni snemalnik z vgrajenim trdim diskom kapacitete 1tByte in štiri notranje kamere, ki omogočajo učinkovit nadzor tudi v popolni temi. Digitalni snemalnik ima 8 video vhodov zato je možen priklop dodatnih 4 kamer.

KOMPLET DOM VIDEO

Izkoristite našo prisotnost na sejmu za vsa vprašanja, ki jih imate s področja tehničnega varovanja. Naši strokovanjaki vam bodo z veseljem pomagali do rešitve!

Se vidimo!