Video nadzorni sistemi so pri varovanju nepogrešljivi

Video nadzorni sistemiKako pomembni so video nadzorni sistemi, kažejo raziskave varnosti. Te jasno govorijo v prid uporabi sistemov, ki vključujejo video snemalnik, nadzorne kamere in podobne pripomočke. Z njimi lahko svoj objekt primerno zaščitite pred nepridipravi ali opravljate kontrolo dostopa. Po eni strani so video nadzorni sistemi učinkoviti zato, ker že samo dejstvo, da je objekt nadzorovan, prepreči marsikatero dejanje, tako s strani nepridipravov kot bližnjih (na primer zaposlenih v podjetju). Po drugi strani pa ta tehnologija lastniku omogoča, da preveri, kaj se je dejansko dogajalo v nadzorovanem objektu ali njegovi okolici ob določenem času. Med najnovejše tehnološke pridobitve, ki služijo varovanju in nadzoru, spada HDCCTV.

VARNOSTNI SISTEMI

Video snemalnik

Video nadzorni sistemi s HDCCTV

Tehnološki napredek in razvoj olajšata marsikatero nalogo, ki si jo je zadalo človeštvo. Med drugim so tudi na področju nadzora in varovanja v zadnjih letih spremembe neverjetne. Raziskave kažejo, da so video nadzorni sistemi v zadnjem desetletju tako napredovali, da ima sodobni video snemalnik približno 5-krat kakovostnejšo sliko, kot v preteklosti. HD Serial Digital Interface ali HDCCTV - visokoresolucijska televizija zaprtega kroga - je alternativa analognim in mrežnim tehnologijam nadzora. Najbolj impresivna je izjemno visoka ločljivost slik (1,3 in 2,0 Mpix), ki jih prenaša prek koaksialnega kabla. Ker je signal nekompresiran, ni potrebe po konfiguraciji IP in tudi zakasnitev ni več.

Video nadzorni sistemi s strokovnim projektiranjem

V podjetju Mobicom vam poleg pripomočkov za nadzor in varovanje objektov nudimo celostno storitev: naredimo vam projektni načrt za video nadzorni sistem, ki je optimalen za vaš dom ali poslovno zgradbo; na voljo imamo vse potrebne komponente (kamere, video snemalnik, HDCCTV, senzorje, povezave ...), strokovno pa smo usposobljeni tudi za montažo vseh sistemov, ki jih nudimo svojim strankam. Zagotovite si brezskrben spanec, saj boste vedeli, da so video nadzorni sistemi zagotovilo, da je vaša hiša ali poslovni objekt kakovostno zaščiten pred vsemi nevšečnostmi in da lahko vsak trenutek preverite, kaj se z objektom dogaja.

Mobicom | Video nadzorni sistemi, video snemalnik, HDCCTV - povezave do naše spletne strani: