Brezžični alarm za hišoAlexor - brezžični alarmni sistem za hišo

Alarmni sistem je danes nepogrešljiv del tehnične opreme vsakega doma. Ker se velikokrat zgodi, da za žični alarm za hišo nimamo primernega ožičenja je kanadski proizvajalec DSC razvil brezžični alarm - ALEXOR.

Alexor je protivlomni sistem, pri katerem so vsi elementi (alarmna centrala, tipkovnica, senzorji, sirena) brezžični in ima vse funkcije, ki so potrebne za učinkovito zaščito stanovanjskega objekta. Centrala sistema se nahaja v kompaktnem ohišju in omogoča tudi vgradnjo GSM/GPRS, IP komunikatorja.

Učinkovitost alarma za hišo je odvisna od zasnove in postavitve posameznih elementov protivlomnega sistema. Pri podjetju Mobicom d.o.o. smo z vami od izdelave idejne zasnove sistema tehničnega varovanja pa do vgradnje in programiranja sistema.

Smisel protivlomnega sistema je, da podnevi varuje premoženje in sam objekt, ponoči pa stanovalce med nočnim počitkom. Ker se načini delovanja vlomilcev spreminjajo, smo razvili tudi 24urni režim delovanja protivlomnega sistema, ki varuje stanovalce tudi v času ko so vsi zbrani doma. Nikakor se ni prijetno srečati z vlomilcem iz oči v oči.

Bodi korak pred vlomilci, vgradite alarmni sistem!

Za dodatne informacije smo vam vedno nas pokličite na telefonsko številko: 01/ 561 01 50 ali nam pišite na info@mobicom.si.