Panoramska stena, ki vaše bivanje odpre v čudovito zunanjost

Panoramska stena prinaša lepe razglede, optično poveča prostor, mu da veliko naravne svetlobe, prebivalce pa poveže z zunanjim okoljem. Običajno se vgradi drsna panoramska stena, ki vodi na balkon ali tereso ter ne krati prostora. Tako omogoča velik prehod na zunanje površine in poveča splošno bivalno površino. Pri razmisleku o investiciji so za panoramske stene najbolj pomembne dimenzije, seveda pa tudi kakovost materialov - tako okovja kot zasteklitve. Marles lesene panoramske stene so okolju in zdravju prijazne, vzpostavljajo pristen stik z okoljem in vas zanesljivo varujejo pred škodljivimi vplivi. So odlična izbira za vse, ki verjamejo v trajnostne rešitve in tehnološko dovršenost stavbnega pohištva.

Drsna panoramska stena

Zakaj izbrati leseno panoramsko steno

Les je naraven material, lepega videza in dobrih tehničnih lastnosti. Je nekako večen, vedno aktualna in primerna izbira. Dobro funkcionira tako s tradicionalnimi kot modernimi hišami ter je odličen za dom, vikend ali poslovne prostore.

Iz teh razlogov tudi priporočamo leseno panoramsko steno, saj bo tako kot njen material trdna, lepa, zdrava, dala prostoru svojevrsten značaj. Vsak kos lesa je unikat in zato bo takšna tudi vaša lesena panoramska stena. Prostor bo deloval toplo, naravno, dobro zadrževal toploto in vam nemudoma dal občutek domačnosti. Poleg tega so Marlesova okna tudi visoko tehnološka in estetsko izjemna, vsekakor v evropskem vrhu. To potrjujejo tudi številni certifikati neodvisnih domačih in tujih institucij. Z našo drsno panoramsko steno boste več kot zadovoljni, hitro vas bo navdušila. Hkrati vas bo povezala z okoljem, a vas zavarovala pred negativnimi vplivi. Hvaležni nam bodo astmatiki, alergiki in drugi uporabniki z občutljivimi dihali. Lesena panoramska stena prav tako zagotavlja dobro toplotno in zvočno izolacijo.

Najboljše okovje panoramske stene

Za vzdržljivost konstrukcije je okovje panoramske stene najbolj pomemben element. Dvižno-drsna ali drsno-nagibna vrata bodo najboljša odločitev, ko si želite praktičnosti brez izgube kvadrature. Sodobne drsne panoramske stene so zelo lahke za upravljanje, hkrati pa izjemno trdne. Odporne so proti mehanskim poškodbam in proti različnim hudim vremenskim pogojem. Za to poskrbijo natančna izdelava, izbrani materiali in pa profesionalna vgradnja. Da bo za panoramsko steno okovje res vrhunsko, izberite alu les. Tako zadržite vse odlične lastnosti lesa in mu dodate še zaščito aluminija, zaradi katerega bo bolj trpežen in še močnejši, pa tudi preprostejši za vzdrževanje. Poskrbljeno bo za optimalno vlažnost prostorov, sodobno podobo in zares prijetno preživljanje časa. Les alu panoramska stena bo najboljša izbira za nizkoenergijske, pasivne in energetsko pozitivne stanovanjske objekte.

Lesena panoramska stena okovjePoljubne dimenzije panoramska stene

Izdelava po meri za želene dimenzije

Za panoramsko steno so dimenzije lahko poljubne, vseeno pa je treba upoštevati nekaj omejitev, sploh kadar želimo zares ogromno odprtino. Ker je na voljo več izvedb, vam bomo z veseljem svetovali, kolikšne dimenzije so še primerne za drsno nagibne stene in kdaj izbrati dvižno drsno steno. Na svojem področju smo strokovnjaki, zato vas bomo profesionalno vodili čez celoten postopek naročila in vgradnje vaše nove čudovite panoramske stene. Vaše načrte uresničimo in jih še nadgradimo, saj vam s svojimi izkušnjami lahko predlagamo še boljše ideje. Kontaktirajte nas za panoramsko steno poljubne dimenzije in skupaj vam bomo ustvarili pravljični razgled ter funkcionalen prehod v zunanjost.

Zaupajte slovenskemu podjetju Marles

Na Marles je v zadnjih 50 letih priseglo več deset tisoč lastnikov hiš, pa tudi številni poslovni objekti in skoraj 400 vrtcev, šol in drugih javnih zgradb. Ta podatek že sam po sebi priča o naši kakovosti in visokem nivoju sodelovanja s strankami. Ekološka, energetsko učinkovita, estetska in zdrava rešitev vas čaka v našem podjetju, ki vedno zre v prihodnost in nove tehnologije.

Da boste v svojih bivanjskih prostorih zares zadihali, si privoščite (drsno) panoramsko steno Marles, na katero boste ponosni še vrsto let.