Marles - edinstvena izdelava lesenih oken s karakterjem


Izdelava lesenih oken in s tem nakup lesenih oken sta v zadnjem času deležna vedno več pozornosti javnosti. Proizvajalci lesenih oken namreč širšemu občinstvu predstavljajo prednosti nizkoenergijskih, ekoloških izdelkov iz povsem naravnih materialov. Tako se vedno več ljudi zaveda, da ima izdelava lesenih oken minimalen vpliv na okolje, hkrati pa je garantirano tudi najbolj človekovemu zdravju prijazen pohištveni material. Se sprašujete zakaj?

  • Sama proizvodnja lesenih oken je energetsko najmanj potratna in bistveno manj obremenjuje okolje (v primerjavi z alternativami iz umetnih materialov)
  • Proizvajalci lesenih oken se zavedajo tudi prednosti, ki segajo preko življenjske dobe lesenega pohištva - lahko jih namreč predelamo v manj zahtevne lesene izdelke ali pa uporabimo kot energent.

Kakovostna izdelava lesenih oken iz srca Slovenije


Pri podjetju Marles se zavedamo, da na življenjsko dobo, energetsko učinkovitost in estetsko vrednost lesenih oken odločno vpliva kakovost izdelave. Marsikater leseni izdelek je na videz lep, vendar zgolj najboljša lesena okna vašemu domu maksimalno služijo. Smo edinstven proizvajalec lesenih oken, ki omogoča kombinacijo različnih vrst lesa in ekostičnega lesa. Nudimo tudi kombinacijo aluminija in lesa (les alu okna) in pa tradicionalna lesena okna s polkni.

proizvajalci lesenih okenizdelava lesenih oken


Visok standad renomiranih proizvajalcev lesenih oken


Natančna izdelava lesenih oken in uporaba vrhunskih materialov nam omogočata, da ponujamo zgolj najvišjo stopnjo zaščite proti poškodbam in vlomu. Naši okenski sistemi so certificirani za protivlomno okno do standarda RC2 tudi v odprtem načinu. Izdelava lesenih oken in les alu oken je ne zgolj varna in kakovostna, temveč tudi cenovno ugodna. Ponujamo namreč redne akcije lesenih oken, preko katerih lahko do palete vrhunskih oken dostopate po neverjetno ugodnih cenah.

Za več informacij o akcijah lesenih oken in odgovorih na druga vprašanja glede izdelave lesenih oken lahko uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani:http://www.marles.com/okna/si/supreme ali nas obiščete v naših poslovnih prostirh (Podvelka 3).