Izdelava lesenih oken in najboljša okenska senčila za vsak dom


Izdelava lesenih oken, ki bodo uspešno kljubovala času in najrazličnejšim vremenskim pogojem, zahteva veliko znanja ter izkušenj. Podobno velja za različna okenska senčila, lesena in iz drugih materialov, ki omogočajo, da v prostor spustite želeno količino svetlobe in s tem toplote ter se po potrebi zaščitite pred zvedavimi pogledi.

IZBIRA LESENEGA OKNA ŠE NI BILA TAKO ENOSTAVNA!


Večinoma izdelava lesenih oken po naročilu najboljša možnost

Vsak objekt (stanovanjski ali večji) je nekaj posebnega, prav tako pa so različne želje kupcev. Izdelava lesenih oken zato ne bi smela biti nikoli generična, ampak prilagojena vašim specifičnim zahtevam. V prvi vrsti morate poiskati najboljšo možnost med različnimi vrstami: hrast, jelka, smreka, bor, macesen, morda eksotične vrste ali pa kombinacija. Izberite ponudnika, ki bo prisluhnil tudi vašim željam glede barv. Prav barve so namreč tisto, kar popestri naše življenje, obenem pa naš dom - tako zunanjost kot notranjost. Izdelava oken po naročilu zagotovi popolno prileganje, čeprav gre morda za neklasične dimenzije. S tem se občutno zmanjšajo toplotne izgube. Investicija v resnično kakovostno izdelavo zunanjega stavbnega pohištva po naročilu se vam povrne v izredno kratkem času. Ne pozabite pa niti na možnost subvencije za izdelavo oziroma nakup, saj je to rešitev, ki je prijazna do okolja. Konkretne pogoje preverite na spletni strani Eko sklada (razpis za pridobitev nepovratnih finančnih sredstev za montažo zunanjega stavbnega pohištva).

Lesena polknaIzdelava lesenih oken po naročilu


Okenska senčila: lesena okna z roletami in druge možnosti

Kot je bilo že nakazano, so okenska senčila pogosto nepogrešljiv element pri gradnji oziroma sanaciji. Odločite se lahko na primer za klasična lesena okna z roletami ali pa za druge vrste senčil. Za zelo priljubljeno vrsto senčil ta hip veljajo žaluzije. Te so lahko zunanje ali notranje, obenem pa jih je možno vgraditi med stekli. Priporočamo vam, da natančno preučite prednosti in slabosti posameznih vrst senčil (funkcionalnost, možnosti uporabe, zahtevnost čiščenja in vzdrževanja, življenjska doba ipd.). Z upoštevanjem vsega navedenega boste izbrali senčila, ki bodo resnično optimalna. Lesena okna z roletami ali kateri izmed drugih tipov senčil - izbira je vaša.


Polkna (lesena): preplet tradicije in sodobnih rešitev

Pri odločanju ne pozabite niti na polkna. Lesena polkna so v zadnjih letih ponovno deležna povečanega zanimanja. Z njimi namreč na svojevrsten način počastimo tradicijo, obenem pa je mogoče s sodobnimi postopki izdelave doseči moderno nadgradnjo. Možne so izredno zanimive arhitekturne rešitve pri izdelavi polken, primerne za praktično kateri koli objekt. Preteklost in sodobnost se tu spojita v posebno kombinacijo, ki navduši z dovršeno estetiko in izjemno funkcionalnostjo.


Poskrbimo, da izdelava lesenih oken zadosti vsem vašim zahtevam

Za vse, ki vam zanima kakovostna izdelava lesenih oken po dostopnih cenah, je podjetje Marles prava izbira. Več kot pol stoletja izkušenj nam omogoča, da se prilagodimo vašim specifičnim potrebam. Izdelava lesenih oken je možna tudi z dodatno oblogo (masko) iz aluminija, kar še poenostavi vzdrževanje in poveča obstojnost. Upoštevali bomo vaše želje glede bar (RAL-lestvica in posebni odtenki), dodatne varnostne zaščite in drugih lastnosti. Izbirajte med linijami Elegant, Natur, Solution in Supreme. Naši izdelki so med drugim primerni za pasivne in nizkoenergijske objekte. Prizadevamo si za prispevek k trajnostni gradnji, kar pomeni, da je izdelava prijazna do okolja, razbremenitev okolja pa je hkrati posledica zmanjšanih energetskih izgub, ki jih zagotavlja naše stavbno pohištvo. Če vas zanima izdelava lesenih oken (po želji z aluminijasto masko), vas vabimo, da izpolnite obrazec na naši spletni strani. Zelo hitro boste prejeli ponudbo, ki vam bo olajšala odločitev. Lahko pa nas tudi pokličete, nam pišete na elektronski naslov ali nas obiščete v enem izmed naših salonov - na Dunajski cesti v Ljubljani ali pa v Limbušu. Kakovost našega dela zagotavljajo redna testiranja, pridobljeni certifikati in številne zadovoljne stranke. Vljudno vabljeni!

NUDIMO TUDI LESENA OKROGLA OKNA