alu oknaALU okna oz aluminijasta okna - poceni rešitev za vrhunsko izolacijo

ALU okna so narejena iz aluminija, ki je trajna, nevnetljiva in nemagnetna kovina srebrno bele barve. Aluminijska okna so zaradi majhne gostote aluminija lahka in imajo veliko odpornosti proti korioziji. ALU oknaso izdelana iz ALU materiala ki je zelo razširjen in priljubljen. Mogoče jih je oblikovati gladko z ostrimi robovi, ki omogočajo estetski izgled aluminijskega okna in nudijo popolno zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi. ALU okna so močna in zagotavljajo več možnosti oblikovanja od drugih okenskih okvirjev npr PVC. ALU okna oz aluminijski okenski okvirji so elegantni in poceni. Cenik aluminijskih oken predstavlja cenovno ugodno ponudbo s kvalitetnih ALU oken.

VAS ZANIMAJO CENE OKEN?

Lesena okna v primerjavi z PVC okni in ALU okni

PVC okna in ALU oknaniso naravno in okolju tako prijazna kot lesena okna, ljudje pa stremijo k naravnim materialom. K temu pripomorejo tudi subvencije za uporabo naravnih, okolju prijaznih materialov, zato se vse več kupcev odloča za nakup in montažo lesenih oken, tudi v kombinaciji z ALU okni ali PVC okni, predvsem pri nizkoenergijskih in pasivnih gradnjah.

alu les oknaALU - LES okna nudijo visoko toplotno izolativnost

ALU - LES okna podjetja Okna KLI Ambient d.o.o v bližini Ljubljane izdeluje ALU - LES okna, ki so zaradi izjemne konstrukcije posebej primerna za vgradnjo v objekte, ki jih želimo dobro toplotno izolirati. Leseno okno z ALU oz aluminijsko okensko masko s toplotno izolativno zasteklitvijo in zunanjo prekrivno masko doseže tudi do 30 % višjo toplotno izolativnost, ter na tak način zniža ceno ogrevanja. Za najboljšo kombinacijoALU - LES oken povprašajte po ugodnem ceniku podjetje okna KLI Ambient d.o.o. iz okolice Ljubljane, ki vam bodo prijazno in strokovno svetovali.