Lesena ali PVC okna 60x60? Vsi nasveti na enem mestu!

Lesena ali PVC okna je pogosto vprašanje tistih, ki se odločajo za nakup novih oken. Dimenzije za PVC oz. les so običajno že izbrane in jasno opredeljene, zato stranka brez težav pove, da želi denimo okna 60x60, ni pa prepričana o tem, ali naj bodo lesena ali PVC. Za lažjo odločitev o izbiri se je seveda najbolje seznaniti s prednostmi tako lesenih, kot tudi PVC oken. Če iščemo primerno izbiro za obstoječo brunarico, potem odločitev zagotovo ne bo težka - kako lepo se bodo vanjo podala lesena okna iz smreke ali macesna! Pri izbiri nikar ne pozabimo, da ne gre le za odprtine za svetlobo in zračenje, temveč za srce in dušo doma oziroma brunarice. Ne glede na to, ali bomo izbrali lesena ali PVC 60x60, si lahko pričaramo edinstven in zanimiv dom, potrebujemo le kanček domišljije. V podjetju Ambient d.o.o. smo za vas pripravili ponudbo lesenih in alu-les oken 60x60 in seveda tudi ogromno koristnih nasvetov, ki vam bodo pri nakupu oken zagotovo prišli prav.

VEČ O NAŠIH LES ALU OKNIH TUKAJ!

Leseno okno 60x60 in druge dimenzije - kako naj vem, katere so prave?

Leseno okno 60x60 se bo čudovito podalo v vašo idilično brunarico. V primeru brunarice si zagotovo niste zastavili vprašanja - lesena ali PVC okna? Pri naročilu, vgradnji in izdelavi je zelo pomemben podatek o dimenzijah. Iščete leseno okno 60x60? Dimenzije oken je najpomembnejši podatek, zato so pred nakupom potrebne natančne meritve. Pri tem je potrebno izmeriti celotno odprtino, torej od ene do druge stene. To je potrebno ne glede na to, ali se še odločate med drsnimi PVC ali lesenimi okni. Preden boste izbranemu proizvajalcu poslali povpraševanje, se torej oborožite s podatki o dimenzijah drsnih PVC ali lesenih oken. Izbrati za brunarico 60x60 ali druge dimenzije? Povprašajte strokovnjake iz podjetja Ambient d.o.o..

Izdelava lesenih oken

lesena okna

Lesena drsna okna za sodobno oblikovano brunarico

Brunarice so namenjene bivanju - stalnemu ali občasnemu, zato moramo zanje izbrati primerna okna. V tem primeru se redkeje odločamo za PVC, pogosta izbira pa so lesena okna 60x60 iz smreke ali macesna. Gre za lesene hiše, h katerim se pravzaprav lepše kot PVC podajo lesena okna, zato lahko izberemo tudi drsna 60x60. Če ste tudi sami pristaš naravnega in si za vašo brunarico ali hišo želite samo najboljše, niste pa prepričani o PVC-ju, ne oklevajte s vprašanjem PVC ali lesena okna, temveč si oglejte našo ponudbo, ki vključuje čiste linije, optimalno trdnost in stabilnost, poleg tega pa omogoča bivanje v sožitju z naravo in prihranek pri stroških energije za ogrevanje.

So PVC ali lesena okna primerna samo za vgraditev v določene vrste objektov?

Drži, da se tako PVC, kot tudi lesena okna bolj podajo v določene objekte. Če si želimo bivanja v sožitju z naravo in prihranek pri stroških ogrevanja, bomo izbrali lesena drsna okna 60x60 iz smreke ali macesna. Lesena okna so že pri izdelavi bolj prijazna naravi, predvsem pa jih je lažje reciklirati.

Ne vem, ali naj izberem PVC ali lesena...

Vas še vedno muči isto vprašanje? Nikar ne skrbite. V podjetju Ambient d.o.o. imamo na tem področju ogromno izkušenj. Če ne veste, ali bi izbrali PVC ali drsna lesena iz smreke ali macesna, dimenzije lesenih oken 60x60 ali druge, se za pomoč obrnite na naše strokovnjake. Naši izdelki ustrezajo vsem evropskim standardom, oblikovani in obdelani pa so samo z najkvalitetnejšimi materiali, ki zagotavljajo trajnost in nenazadnje tudi poceni vzdrževanje.

Nudimo financiranje lesenih oken na obroke >>>