Vhodna stanovanjska vrata PVC


Vhodna stanovanjska vrata so pomemben arhitekturni element, a služijo predvsem kot izolacija, varnost in seveda kot lep vhod v vaš dom. Še posebej v stavbah z več stanovanji, so vhodna vrata zelo pomembna. V notranjosti se želimo počutiti varne in sproščene. Podjetje Okna KLI Logatec izdeluje odlična PVC vhodna vrata, ki so moderna, stilsko dovršena in dostopna po ugodnih cenah. Kontaktirajte nas za privlačen cenik vhodnih vrat.

PREVERITE CENIK LESENIH OKEN


PVC vhodna vrata: Akcija!


Stopite v akcijo v naročite nova vhodna stanovanjska vrata, saj so naše cene ugodne kot še nikoli. Pri nas dobite izvrstna PVC vhodna vrata, v pestri izbiri stilov boste zagotovo našli takšna, ki vam ustrezajo. Modele PVC vhodnih stanovanjskih vrat najdete tudi na naši spletni strani: http://www.oknakli.si/ponudba/vhodna-vrata, kjer so na voljo fotografije in specifikacije, ki vam bodo v pomoč pri odločitvi. Seveda upoštevamo tudi vaše posebne želje. PVC vrata lahko naročite v kateri koli barvi in tudi z raznimi dodatki po želji. Naša akcija PVC vhodnih vrat poskrbi za ugoden nakup, ki se dolgoročno splača. Pošljite nam povpraševanje in poslali vam bomo cenik vhodnih vrat.

pvc vhodna vrata akcijaVhodna stanovanjska vrata


Vrhunska kvaliteta in dostopne cene


KLI okna in vrata so izvrstne kvalitete, izdelana po najvišjih merilih in v skladu s sodobnimi tehnološkimi standardi. A kljub temu so za vhodna vrata cene zelo prijazne. Zadovoljstvo strank je na prvem mestu in mi smo jih v svoji bogati tradiciji razveselili že mnogo. Pri nas dobite moderna vhodna vrata, ki nudijo tudi protivlomno zaščito. Zavedamo se, da bi radi dobro zaščitili svoje imetje in nepridipravi največkrat pot v stanovanje najdejo prav prek vhodnih vrat. Zato nudijo naša PVC vrata (in tudi vhodna vrata iz drugih materialov) odlično protivlomno varnost z ojačanim okovjem in tri- ali pettočkovnim zaklepanjem.

Izberite torej svoja nova vhodna stanovanjska vrata PVC pri podjetju KLI in si zagotovite najboljšo kakovost. Tudi boljšega cenika ne boste našli. Ne odlašajte predolgo - akcija poteka sedaj.