Vhodna vrata iz masivnega lesa - trajna, obstojna, estetsko dovršena in energetsko varčna

Vhodna vrata so prvi stik obiskovalcev z vašim domom in nekateri pravijo, da so ogledalo vašega doma. Zato ni vseeno, kakšna vhodna vrata izberete. Danes lahko izbirate med široko ponudbo različnih barv, oblik in materialov vhodnih vrat. Vam je bolj všeč les, aluminij ali kombinacija lesa in aluminija? Vrata bodo najbolje dopolnila in nadgradila videz vašega doma, če bodo narejena skladno z arhitekturnim stilom hiše in iz istega materiala, kot ostalo stavbno pohištvo. Lesena vhodna vrata iz masivnega lesa so trajna, obstojna, estetsko dovršena in energetsko varčna, hkrati pa dobro varujejo vaš dom pred vlomilci. Kakovostna vhodna vrata iz masivnega lesa bodo vaš dom polepšala s svojim videzom in mu dodala prijetno ozračje, ki ga lahko nudi le izdelek iz naravnega lesa. Lesene izdelke odlikujejo trajnost, stabilnost, dolga življenjska doba ter minimalno vzdrževanje. Zaradi navedenih lastnosti vam bodo masivna zunanja in notranja vrata služila dolgo, od vas pa ne bodo terjala napornega vzdrževanja ali posebne nege.

Odločite se za masivna vhodna vrata po naročilu, ki bodo izdelana po meri vaših želja in vašega doma. Njihova montaža pa naj bo prepuščena strokovnjakom, ki jih bodo vgradili v skladu z najsodobnejšimi standardi.

Lesena vhodna vrata s steklom poudarijo moderno eleganco vašega doma

Morda se komu zdi, da se vrata iz lesa podajo le v tradicionalen dom, vendar to ne drži. Les je material, s katerim lahko poudarite moderno eleganco vaših prostorov ali zunanjosti objekta. Je eden izmed največjih naravnih darov, zato ga je potrebno čuvati in spoštovati. Izdelava lesenih izdelkov je tudi okolju prijazna, obremenitve naravnega okolja pa so minimalne.

Širok nabor različnih modelov vhodnih vrat z dovršenim dizajnom, kakovostno izdelavo ter široko paleto različnih barv, stekel in ostalih dodatkov vam bo omogočil izbor vhoda, na katerega boste resnično ponosni. Lesena vrata, tako vhodna kot stranska vhodna vrata, lahko oplemenitimo tudi s sodobnimi elementi, na primer tako, da jih kombiniramo s steklom. Tako ohranimo vse prednosti in lepoto lesa, pridamo pa kanček modernega dizajna. Popestrite svoj dom – izberite masivna vhodna vrata s steklom. Na voljo so standardne dimenzije, vrata pa vam seveda izdelamo tudi po naročilu.

Vhodna vrata iz masivnega lesa - trajna, obstojna, estetsko dovršena in energetsko varčnaLesena vhodna vrata odlikujejo trajnost, stabilnost, dolga življenjska doba ter minimalno vzdrževanje.Morda se komu zdi, da se vrata iz lesa podajo le v tradicionalen dom, vendar to ne drži.

Vhodna vrata morajo biti tudi toplotno in zvočno izolativna ter protivlomna

Poleg barve in materiala je pomembna lastnost vhodnih vrat tudi njihova toplotna in zvočna izolativnost. Tako stranska kot vhodna vrata morajo biti zadostne debeline, pomembno vlogo pa igrajo tudi tesnila (običajno dvojna ali trojna). Ker si zaradi stresnega načina življenja želimo doma oddahniti od gneče in hrupa morajo vrata blokirati zvoke iz hrupne ceste.

Zelo pomembna je tudi protivlomna varnost vrat. Še vedno se večina vlomov zgodi ravno preko vhodnih vrat. Za vašo varnost in zaščito vašega imetja smo poskrbeli z vratnim okovjem, ki s tri- ali pettočkovnim zaklepanjem otežuje vstop neželenim obiskovalcem.

Po kakovostna stranska in vhodna vrata v OKNA KLI Ambient

Podjetje OKNA KLI Ambient je na trgu prisotno že 60 let. Naša osnovna usmeritev je zagotavljanje celovite ponudbe visoko kakovostnega stavbnega pohištva - od svetovanja do strokovne vgradnje in servisiranja. S proizvodnjo po naročilu se skušamo še bolj približati vašim željam in potrebam, saj lahko s svojim znanjem in izdelki izvedemo tudi najzahtevnejše projekte.

Da bodo lesena okna in vrata izdelana po meri vaših želja ter bodo izpolnila vse vaše potrebe in zahteve, imamo pripravljen širok izbor, med katerimi boste zagotovo našli prava in najboljša okna ter stranska in vhodna vrata zase.

V podjetju OKNA KLI Ambient bomo poskrbeli za privlačnost vaših vhodnih vrat, saj imamo na voljo bogato izbiro različnih videzov, ki jih lahko prilagodimo vašim željam ali pa jih izdelamo na podlagi vaših predlogov in skic. Prepričani smo, da boste v naši bogati ponudbi vhodnih vrat zagotovo našli takšna vhodna vrata, ki bodo vašemu domu dala edinstven značaj.