Lesena okna - cenik in subvencije Eko sklada

Okna iz lesa so okolju prijazna, energetsko varčna in estetska. Izdelava lesenih oken se opira na tradicijo, hkrati pa omogoča sodobno oblikovane dizajne. Cenik za lesena okna je oblikovan za vsak žep, predvsem ker so pri Eko skladu na voljo subvencije za okna, izdelana iz okolju prijaznega materiala.

LESENA OKNA IN VRATA


Lesena okna so lahko različnih debelin, odvisno od vaših želja in potreb:

  • debelina od 58 mm za obnovo stavb pod zaščito ZVKD,
  • standardna debelina 68 mm, kjer lahko pridobite subvencije Eko sklada,
  • debelina 78 mm, ki ustreza pogojem, ki jih zahteva pasivna gradnja hiš.

Okna vam lahko izdelamo iz smrekovega, macesnovega ali hrastovega lesa. Leseno okno ima lahko na željo naročnika različen profil (raven, zaobljeni robovi, rustikalno obogaten). Vsekakor izdelava oken omogoča rešitev za vsako željo in okus. Montaža lesenih oken bo s strokovnjaki podjetja Okna KLI Ambient d.o.o. izvedena kakovostno in hitro.

lesena oknalesena okna cenik


Subvencije Eko sklada za lesena okna

Subvencije za okna so subvencije Eko sklada za naložbe, ki so v skladu z nacionalnim programom varstva okolja. Subvencije spodbujajo večjo energetsko učinkovitost stanovanjskih stavb. Zanje lahko zaprosijo fizične osebe (lastnik nepremičnine, vlagatelj, ožji sorodnik, najemnik). Lesena okna so tako tudi dobra priložnost, da izkoristite finančno pomoč države oz. subvencije za okna.

MONTAŽA OKEN


Izdelava lesenih oken in cenik

Cenik lesenih oken se izdela na osnovi želja posameznega naročnika. Izdelava lesenih oken je individualizirana, tako da lahko vsak naročnik izbere ustrezno rešitev. Cenik ponuja raznovrstne možnosti za okna iz lesa, pomembno pa je upoštevati možnost pridobitve subvencije, pa tudi za pasivno gradnjo, ki vključuje tudi okna iz lesa določenih dimenzij. Odločitev za nakup lesenih oken je ekološko upravičena (okolju prijazen material), estetsko smiselna in tudi cenovno razumna (subvencije za okna).

Če želite, vam izdelamo tudi čudovita alu-les okna, kar pomeni, da je lesenemu okvirju dodana še aluminijasta maska.