Lesena okna - izbira barve prepuščena naročniku

Ko izbirate lesena okna, morate pri izbiri barve biti pozorni na to, da se bo ta ujemala z barvo fasade in arhitekturno zasnovo hiše. Poleg predstavljenih barv (macesen, smreka, hrast ali PVC dekor) za lesena okna si lahko pri nas ugodno izberete tudi barve po naročilu. Odločite se lahko za tradicionalno belo barvo ali pa ustvarite edinstven videz po vaših željah, tako da izberete barvo za lesena okna po RAL lestvici. Barve nikar ne izberite v naglici, ampak skrbno preverite različne barvne kombinacije, saj bo prav ta barva krasila notranjost vašega doma dalj časa.

Lesena okna lepe barve

lesena okna s križi

Naravni videz lesa daje občutek toplote, svetlosti in ustvarja prijetno vzdušje. Da bi poudarili naravno lepoto lesa priporočamo, da za lesena okna s križi izberete barve, ki poudarijo strukturo lesa, od svetlih in nežnih do močnih in vpadljivih nians.
Na voljo smo za vaše predloge, naši strokovnjaki pa se vam bodo pri izbiri barve za lesena okna z veseljem tudi individualno posvetili.

PREVERITE CELOTNO PONUDBO NAŠIH LESENIH OKEN

Nova lesena okna podjetja Ambient d.o.o. - ugodna cena izdelave in montaže

V podjetju Ambient d.o.o. izdelujemo najboljša nova lesena okna vrhunske kakovosti in ugodne cene. V ponudbi je mnogo oken na zalogi, izdelamo pa jih tudi po meri. Okna so tehnološko napredna in vizualno dovršena, predvsem pa izdelana izključno iz domačega lesa. Nova lesena okna bodo dopolnila vaš osebnostni slog in vam pomagala do opaznih prihrankov pri porabi energije. S svojim naravnim in estetsko dovršenim videzom v prostoru izžarevajo toplino in domačnost lesa. Les je naraven material, ki je prijazen tako do okolja kot do človeka. Izdelava iz lesa ne obremenjuje okolja, vzdrževanje lesenih oken je enostavno, odlikujejo pa jih trajnost in stabilnost ter dolga življenjska doba.

Vabimo vas, da si nova lesena okna na zalogi in njihove barve ogledate v našem prodajnem salonu. Cena je resnično ugodna, še zlasti za lesena okna s križi.