Lesena okna – izbira barve prepuščena naročniku

 

Ko izbirate lesena okna, morate pri izbiri barve biti pozorni na to, da se bo ta ujemala z barvo fasade in arhitekturno zasnovo hiše. Poleg predstavljenih barv (macesen, smreka, hrast ali PVC dekor) za lesena okna si lahko pri nas ugodno izberete tudi barve po naročilu. Odločite se lahko za tradicionalno belo barvo ali pa ustvarite edinstven videz po vaših željah, tako da izberete barvo za lesena okna po RAL lestvici. Barve nikar ne izberite v naglici, ampak skrbno preverite različne barvne kombinacije, saj bo prav ta barva krasila notranjost vašega doma dalj časa.
Naravni videz lesa daje občutek toplote, svetlosti in ustvarja prijetno vzdušje. Da bi poudarili naravno lepoto lesa priporočamo, da za lesena okna izberete barve, ki poudarijo strukturo lesa, od svetlih in nežnih do močnih in vpadljivih nians.
Na voljo smo za vaše predloge, naši strokovnjaki pa se vam bodo pri izbiri barve za lesena okna z veseljem tudi individualno posvetili.

 

PREVERITE PONUDBO NAŠIH LESENIH OKEN

 

Nova lesena okna KLI Ambient – ugodna cena izdelave in montaže

 

V podjetju OKNA KLI Ambient d.o.o. že 60 let izdelujemo najboljša nova lesena okna vrhunske kakovosti in ugodne cene. V ponudbi je mnogo oken na zalogi, izdelamo pa jih tudi po meri. Okna so tehnološko napredna in vizualno dovršena, predvsem pa izdelana izključno iz domačega lesa. Nova lesena okna (cena na voljo v ceniku) bodo dopolnila vaš osebnostni slog in vam pomagala do opaznih prihrankov pri porabi energije. S svojim naravnim in estetsko dovršenim videzom v prostoru izžarevajo toplino in domačnost lesa. Les je naraven material, ki je prijazen tako do okolja kot do človeka. Izdelava iz lesa ne obremenjuje okolja, leseni izdelki ne zahtevajo veliko vzdrževanja, odlikujejo pa jih trajnost in stabilnost ter dolga življenjska doba.

Vabimo vas, da si nova lesena okna na zalogi in njihove barve ogledate v našem prodajnem salonu. Cena je resnično ugodna, še zlasti za lesena okna s križi.

 

Lesena okna lepe barve Nova lesena okna

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota Ljubljana
Naslov
Šmartinska 152 v BTC (hala 9)
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon -Pet 8-18, sobote od 8-12
Spletna stran
E-pošta
01 755 81 10
Seznam fraz
lesena okna barve, nova lesena okna cena
ZEMLJEVID