Pošlji povpraševanje

Odločitev o tem, katera okna izbrati, je naravna in enostavna: lesena

Kadar pomislimo na toplino in domačnost, nam v misli prihajajo podobe domačega pohištva, bližnjega gozda in morebiti ognja, ki prasketa v kaminu. Vsem tem podobam je skupen les, ki je tisti element, ki ga ljudje največkrat enačimo z umirjenim in komfortnim bivanjem. Tudi v podjetju Okna KLI Ambient d.o.o. se zavedajo neprecenljive realne in čustvene vrednosti lesa v naših krajih in tujini, zato imajo v svoji ponudbi lesena okna, vključno z lesenimi dvokrilnimi okni, ki jih lahko kombinirate tudi z aluminijevimi deli. Les je ne le okolju in uporabniku najbolj prijazen material, temveč je tudi trajnosten in sonaraven ter preprosto lep. Vašemu bivališču bo pričaral noto domačnosti, ki jo v modernem, včasih odtujenem načinu življenja pogrešamo. Vedno se boste radi vračali domov, v vaš dom, opremljen s toplino oken iz lesa.

Zgodbe so zapisane v lesu - kakor jih pripovedujejo lesena okna smreke ali macesna

Slovenija je bogata z gozdovi in že stoletja se v naših krajih razvija tradicija njegove uporabe v gradbeništvu. Ob odločitvi katera okna izbrati, ste zagotovili toplino in domačnost vašega doma, pa tudi ekološkost in cenovno sprejemljivost vaše opreme. Glede na vaše želje in okolico, kjer se nahaja bivališče, se odločate tudi za vrsto lesa. V ponudbi podjetja Okna KLI Ambient d.o.o. lesena okna smreke ali macesna pripovedujejo zgodbe narave, ljubečega obdelovanja lesa skozi zgodovino ter modernega ekološkega pristopa. Morda najbolj razširjen in poznan je smrekov les, ki je mehek in elastičen. Zelo cenjen je macesnov les, ki je rumenkaste barve, deloma pa rdečkast. Ob upoštevanju vaših zahtev in možnosti boste v sodelovanju z našimi svetovalci našli pravo zgodbo za vaš dom.

lesena okna

VEČ O NAŠIH LESENIH OKNIH SI PREBERITE TUKAJ!

Največ sonca in zraka prepuščajo lesena dvokrilna okna: odprite srce za toplino lesa

Včasih so bila okna standardnih dimenzij, zdaj pa lahko sami določamo velikosti in lastnosti oken, ki jih bomo vgradili v naše domovanje. Seveda moramo pri odločanju, katera okna izbrati, upoštevati možnosti našega bivališča. Vendar pa tudi pri tem nismo več tako omejeni kot nekoč. Tako lahko še bolj prisluhnemo našim željam in potrebam stanovalcev. Lesena dvokrilna okna so način povezovanja zunanje okolice z notranjostjo vaše hiše, ki omogoča optimalno izkoriščanje in prehajanje svetlobe in toplote. Odpirajo se lahko v različne smeri, prav tako se lahko prilagodijo dimenzije in izgled. Kot pri vseh ostalih oknih podjetja Okna KLI Ambient d.o.o. ste vi tisti, ki določate končno zgodbo. Ponudijo pa vam njena poglavja, ki se ponašajo z izpolnjevanjem vseh evropskih standardov, visoko kakovostno sodobno obdelavo lesa in najkvalitetnejšimi materiali obdelave. Sestavine so torej odlične, vi pa dodate začimbe!

lesena okna

Lesena okna s polkni in lesena okna s križi dajejo stavbni dediščini sodoben pečat

Oprite se na zgodovinsko stavbno dediščino in ji dodajte moderen pridih: okna s polkni so značilni za nekatere predele Slovenije, kjer so že tradicionalno krasila okna zaradi zaščite pred vremenskimi vplivi in motnjami iz okolice. Danes modernemu dodajajo rustikalni vidik. Če želite tradicijo ali dekoracijo vplesti na drugačen način, se lahko pri premlevanju, katera okna izbrati, odločite za okna s križi. Kot vsa ostala jih prilagodite po svoji izbiri, kar jim daje pridih domačnosti in topline ter oznanja svetu vašo gostoljubnost in radodarnost. Za vse informacije in ponudbe se obrnite na podjetje Okna KLI Ambient d.o.o. v eni od poslovalnic po vsej Sloveniji, po telefonu ali preko spleta. Dobrodošli!

Več o naši ponudbi si preberite tukaj:https://www.vsi.si/kli-logatec/okna-les-alu-cenik