Drsne stene - okna in vrata v enem. Spustite svetlobo v vaš prostor

Vse več ljudi se odloča, da namesto navadne stene postavi drsno steno. Še posebno atraktivne in estetsko dovršene so panoramske drsne stene, ki vizualno povečajo prostor, hkrati pa omogočajo prehajanje svetlobe v prostor. Panoramske steklene drsne stene so tudi atraktiven element vsake sodobne hiše, saj skozi stekleno drsno steno tudi naravo približate v svoj prostor. Če želite kvalitetno drsno steno, potem je podjetje Okna KLI Ambient d. o. o. zagotovo pravi naslov za vas. Ne le, da vam izdelamo kvalitetno drsno steno, poskrbimo tudi za montažo in servisiranje. Naša ponudba je celostna, privlačne pa so tudi cene panoramskih steklenih drsnih, fiksnih in pregradnih oziroma predelnih sten. Cena drsne stene je odvisna od dimenzij, materiala (les ali alu materiali ter kombinacija obojega), okovja, ki ga boste izbrali ter nekaterih drugih dejavnikov. Vendar ne skrbite, cena je ugodna in vas bo zagotovo prepričala. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na sedežu podjetja, lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca.

NAMONTIRAJTE VAM DRSNA VRATA IN PANORAMSKE STENE


Drsne stene - revolucija v notranjem in zunanjem dizajnu

Drsne stene so prava revolucija v opremljanju hiš in stanovanjskih stavb. Drsne stene so okna in vrata v enem, zato je dilema, kaj izbrati, popolnoma odveč. Z drsno steno učinkovito zapolnimo celotno steno in omogočimo svetlobi in zraku, da nemoteno prehajata v prostor. Če imamo manjši prostor, je desna stena idealna rešitev, saj steklena drsna stena prostor vizualno poveča. Za svoj prostor lahko izberete tudi predelno drsno z drsnimi vrati. Z drsno pregradno steno lahko učinkovito ločimo tudi prostore v notranjosti, če želimo imeti več manjših prostorov. Predelna stena z drsnimi vrati je idealna rešitev za ustvarjanje manjših prostorov ali, na primer, pisar, kjer prostor to dopušča. Za boljši izkoristek prostora pa lahko izberete tudi drsna vrata v steni.

SUPER CENE PANORAMSKIH IN PREGRADNIH STEN


Različni modeli panoramskih drsnih steklenih sten

V podjetju Okna KLI Ambient d. o. o. smo za vas pripravili več tipov in modelov drsnih sten: panoramska drsna stena KLI Classic, KLI Slide in KLI Line. Na voljo so v treh različicah: dvižno drsna stena, nagibno drsna stena in panoramska stena harmonika. Za svoj dom izberite le najboljše in najbolj kakovostne drsne steklene stene ali drsne predelne oziroma pregradne stene.

drsne steklene stenepredelna stena ali drsna vrata v steni