Okna povezujejo notranjost in zunanjost hiše

Okna so pomemben del vsake hiše, saj niso le odprtine za svetlobo, ampak omogočajo kakovosten pogled na okolico vaše hiše, obenem pa skupaj z vrati zaokrožijo objekt in ga naredijo prijetnega na pogled, obenem pa v notranjosti poudarijo posamezen prostor. V podjetju Okna Kli imamo dolgo tradicijo izdelovanja oken po meri iz različnih materialov, odvisno od vaših želja in potreb. Izbirate lahko med lesenimi okni, s katerimi boste poudarili prijeten in domač videz, obenem pa je les okolju prijazen material, ki daje domu toplino. Druga izbira so aluminijasta okna, ki dajejo hiši moderen in sodoben videz, odza ločite pa se lahko tudi kombinacijo obeh materialov - alu les okna, ki združuje pozitivne lastnosti obeh materialov. Ne glede na izbiro naši izdelki ustrezajo vsem evropskim standardom, obenem pa so sodobno oblikovani in kar je izjemno pomembno, narejeni iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in poceni vzdrževanje. Prepričani smo, da boste nad našimi okni navdušeni.

Lesena okna

Okna – izbira odvisna od želja in potreb

Časi, ko ste na tržišču lahko izbrali zgolj pravokotna okna standardnih dimenzij so že pozabljeni, sedanjost pa je povsem drugačna, saj se lahko odločite za različne vrste materialov, ki so na voljo v vseh mogočih dimenzijah, odvisno od tega, kakšna okna se bodo podala vaši hiši in ali želite imeti varčna okna. Okna so ključnega pomena za prijetno bivanje v zaprtih prostorih, saj združujejo kvalitete zunanjih in notranjih prostorov, obenem pa ščitijo prostore pred zunanjimi vremenskimi vplivi  ter osvetljujejo notranje prostore, da lahko resnično uživamo v bivanju. Sodobne konstrukcije in predvsem razvoj tehnologije so omogočile neomejene oblikovalske možnosti, zato je nujno, da se pred nakupom odločite ali bi radi dosegli standard nizkoenergijske ali pasivne hiše, želite zmanjšati toplotne izgube in izboljšati bivansjke pogoje, obenem pa nas zanima tudi kakšne barve imate fasado in kakšna bo barva prostorov in notranjega dekorja. Šele na podlagi vseh teh podatkov lahko podamo strokovno mnenje, kjer seveda upoštevamo vaše želje in skupaj izberemo najboljša okna za vas.

Več o alu les oknih

Okna – lesena zagotavljajo domačnost in toplino

Okna Kli Logatec so pojem kakovosti, obenem pa imamo dolgo tradicijo izdelovanja oken iz lesa, saj je bil les včasih edina izbira za okenske okvire v stanovanju ali hiši. S pojavom novih materialov kot sta aluminij in pvc se je uporaba lesa nekoliko zmanjšala, a z veseljem opažamo, da se v zadnjem času vse več odloča za naša lesena okna, ki zagotavljajo kakovost in ugodno ceno. Naša sodobna okna so narejena iz lepljenih nosilcev, saj se s tem prepreči krivljenje in povešanje lesa, les pa vam bo zagotovil toplino in domačnost, saj gre za naraven in okolju prijazen material, kar je v današnjem svetu izjemno pomembno. Lesena okna so odlična izbira pri nizkoenergijskih in pasivnih gradnjah, kjer želimo nekaj vrniti okolju, v katerem živimo, predvsem izven urbanih središč v objemu narave. Pomembna lastnost lesenih oken je tudi subvencija, ki jo nudi država ob uporabi naravnih materialov.

Izdelava oken po meri

Okna po meri – kakovost in ugodna cena

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je imeti kvalitetna okna, zato nudimo izdelavo oken po meri iz različnih materialov, kjer prevladuje les kot naraven in okolju prijazen material. V kolikor želite bolj sodoben videz se lahko namesto za lesena okna odločite za les alu okna, ki s svojo masko iz aluminiju objektujejo dajejo sodoben videz ter kakovostno zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Ne glede na izbiro vam zagotavljamo kakovostna okna po meri, ki so na voljo po uporabnikom prijazni ceni. S kvalitetnimi okni bo vaše bivanje kvalitetnejše, obenem pa bodo lepa okna zaokrožila zunanji in notranji videz stanovanja ali hiše.

Več o oknih po meri