S subvencijami Eko sklada do ugodnejših lesenih oken

Ker je les naravni material potrebuje veliko nege in pozornosti. Če lesenim oknom želimo podaljšati življenjsko dobo, jih moramo, kot tudi vse druge lesene elemente, skrbno vzdrževati. Slednje pomeni, da se moramo vsakih nekaj let lotiti obnove lesenih oken in jim pri tem obnoviti lak in barvo, ki jih prekrivata.

Obnova lesenih oken

Za obnovo lesenega okna se je potrebno odločiti takoj, ko vidimo, da je premaz na oknu postal tanjši in so razpoke v lesu postale vidne. Razsežnost obnove lesenih oken je odvisna od njihove dotrajanosti. Če je poškodovan le premazni sistem, je potrebna le obnova zgornjega sloja. V kolikor lahko opazimo manjše luščenje premaza je med obnovo lesenih oken, okna potrebno tudi obrusiti s finim brusnim papirjem. V kolikor na lesenem okvirju zaznamo resnejše poškodbe je potrebno obrusiti ves okvir in leseno okno popolnoma obnoviti.

V podjetju Okna Kli Ambient d.o.o. vam ne ponujamo zgolj obnove lesenih oken, pač pa se lahko odločite tudi za nakup lesenih oken in vrat. Ponujamo vam stanovanjska in kletna lesena okna, ki vam bodo ob kvalitetnem in rednem vzdrževanju služila vrsto let. So lično in kakovostno izdelana in bodo tako primerna za vgraditev v vsak objekt.

Subvencije Eko sklada za lesena okna

Vas skrbi cena nakupa novih lesenih oken? Skrb je odveč, saj lahko s pomočjo subvencij Eko sklada lesena okna kupite dosti ceneje. Subvencije Eko sklada za lesena okna so nepovratne in boste z njihovo pomočjo tako privarčevali, hkrati pa vgradili okna, ki so prijazna naravi in vam!

Oglejte si cenik lesenih oken na naši spletni strani

Vas zanima več oobnovi lesenih oken in vrat? Oglejte si cenik obnove lesenih oken na naši spletni strani. Obiščite pa nas lahko tudi v naših poslovnih prostorih in se pozanimate o postopku obnove oken in o izdelkih, s katerimi obnovo izvajamo. Prijazna ekipa prodajalcev, podkovana s strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami, vam bo pomagala in vam svetovala ali je dovolj, da vaša okna obnovimo ali jih je res potrebno zamenjati. Ne pozabite, dotrajana okna niso vedno za v smeti! Zmeraj je potrebno premisliti o možnostih in načinih obnove in tako prispevati k izboljšanju narave. Oglejte si tudi subvencije Eko sklada za lesena okna in se odločite za ugoden nakup!

Obnova lesenih oken