Lesena okna s polkni barveLesena okna s polkni in balkonska okna iz smreke ali macesna - pestra ponudba!


Lesena okna s polkni lahko pripomorejo k boljši kvaliteti bivanja v vašem domu. Lesena okna iz macesna ali lesena okna iz smreke ter ostalih vrst lesa vam izdelamo po meri. Poleg standardnih oken pa lahko pri nas naročite tudi lesena balkonska vrata, v ponudbi pa imamo tudi atraktivne panoramske stene. Smo kakovostni proizvajalci lesenih oken in lahko se pohvalimo z zares dolgo tradicijo na področju proizvodnje oken. Na slovenskem trgu smo prisotni že 60 let. Poleg standardnih dimenzij lesenih oken vam ponujamo tudi izdelavo oken po naročilu. Izdelava po meri je le eden od načinov, s katerim se želimo še bolj približati željam, zahtevam in potrebam naših strank. S svojim znanjem, ki ga neprestano nadgrajujemo, smo kos tudi najbolj zahtevnim projektov. Naš cilj je strankam ponuditi celovito ponudbo visokokakovostnega stavbnega pohištva, od svetovanja pa vse do strokovne vgradnje in servisiranja. Vabimo vas, da nas obiščete v našem razstavno prodajnem salonu in skupaj lahko najdemo najboljšo rešitev za vas.


Lesena okna s polkni za boljšo kakovost bivanja v vašem domu


V našem podjetju smo mnenja, da okno ni le okvir s steklom oziroma odprtina za svetlobo. Okno je veliko več, okno nudi pogled iz notranjosti prostora in v prostor spušča svetlobo. Okno pa je tudi estetsko dovršen kos pohištva, ki veliko pove o življenjskem stilu prebivalcev. Vaše okno lahko dodatno zaščitite z različnimi dodatki, ki lahko posnemajo navdih tradicije in pretekle arhitekture, lahko pa tudi nakazujejo najnovejše in najsodobnejše trende prihodnosti. V našem podjetju vam poleg klasičnih oken nudimo tudi lesena okna s polkni, ki so lahko izdelana iz aluminija ali lesa. Aluminijasta polkna so kvalitetne izdelave, na voljo pa so vam različni lesni odtenki in različne barve po RAL lestvici. Poleg aluminijastih polken pa se lahko odločite, da vaša okna opremite z lesenimi polkni. Lesena okna s polkni ne le da učinkovito ščitijo pred dežjem, soncem in ostalimi vremenskimi pojavi, lahko vas tudi skrijejo pred neželenimi pogledi. Izdelujemo različne tipe polken, ki jih lahko po potrebi prilagodimo arhitekturnim značilnostim vašega kraja. Lesena okna s polkni so izdelana iz prvovrstnega lesa in opremljena s kvalitetnim polkenskim okovjem, ki omogoča različne načine odpiranja. Lesena okna s polkni so vam na voljo v različnih dimenzijah, dostopna pa so po sprejemljivi in konkurenčni ceni.


Najboljši proizvajalci lesenih oken v Sloveniji


Dolga leta izkušenj, ogromno pridobljenega znanja, ki ga vsakodnevno nadgrajujemo, zahtevni in uspešno zaključeni projekti in usmerjenost v prihodnost so zagotovilo, da boste pri nas dobili najboljša lesena okna in lesena balkonska vrata. Med proizvajalci lesenih oken izstopamo predvsem po svoji kakovostni izdelavi, izbiri najboljšega lesa, kot je na primer macesen ali smreka, po pestri ponudbi in miselnosti, da je vse mogoče. Našo ponudbo smo dopolnili tudi z lesenimi alu okni, v katere smo združili najboljše lastnosti dveh vrhunskih materialov - toplino lesa in brezkompromisnost aluminija. Izberite najboljša okna za vaš dom - izberite najboljše proizvajalce lesenih oken v Sloveniji.


Proizvajalci lesenih oken KLIKatera okna izbrati - lesena okna iz macesna ali iz smreke?


Marsikdo se pred odločitvijo za nova okna ukvarja z vprašanjem, iz kakšnega lesa naj bodo izdelana lesena okna. Smreka ali macesen? Lesena okna iz smreke so cenovno bolj ugodna kot lesena okna iz macesna, je pa njihova toplotna prevodnost nižja, kar pomeni, da imajo boljše izolativne lastnosti. Po drugi strani pa so okna iz macesna bolje prilagojena neugodnim vremenskim razmeram, prav tako pa so bolj odporna na škodljivce. V vsakem primeru je potrebno dobro pretehtati obe možnosti, preden se odločite za nova okna.


Kam po kvalitetna lesena okna?


Prenavljate in potrebujete nova lesena balkonska okna in ostala okna? Pri nas boste dobili visokokakovostna lesena okna, ki so okolju prijazna. Kakovost oken je v skladu z evropskimi standardi, toplotne lastnosti naših oken pa odlične, zato so okna primerna tudi za vgradnjo v nizkoenergijske in pasivne objekte.

DVIŽNO DRSNA STENA

VHODNA VRATA KLI