Kvalitetna lesena okna in vrata po ugodnih cenah. Oglejte si cenik.


Lesena okna in vrata, ki jih izdelujemo v podjetju Okna KLI Ambient, so visokokakovostna in zanesljiva okna, ki se lahko pohvalijo z estetsko dovršenostjo in dolgo življenjsko dobo. Ni vam potrebno hoditi po lesena okna v Maribor ali Ljubljano. Na trgu smo prisotni že 60 let in v tem času smo pridobili vso potrebno znanje in izkušnje, da vam bomo znali ustrezno in pravilno svetovati pri izbiri vaših novih lesenih oken in vrat. Za vas bomo izdelali zelo kvalitetna lesena okna s polkni in vrata po meri, ki bodo ne samo primerna zaščita pred zunanjimi vremenskimi vplivi, temveč bodo tudi zapeljiv dodatek vašega doma.

lesena okna s polknicenik lesenih oken


Les - idealen material za izdelavo oken s polkni in vrat

Neprestano se trudimo, da smo v koraku s časom in da sledimo vsem novim trendom. Okusi in zahteve posameznikov so različni, vendar smo prepričani, da bomo z našo ponudbo lesenih oken (s polkni) in vrat iz različnih vrst lesa zadovoljili tudi najbolj zahtevne kupce. Vse več ljudi se znova odloča za nakup lesenih oken in vrat. Eno je jasno. Les je naraven in zato idealen material za izdelavo oken. Les je naraven in okolju prijazen material, ki bo vašemu domu dal naravno toplo energijo. Ne glede na to, ali ste iz Maribora, Ljubljane ali Kopra, pri nas boste dobili najboljša lesena okna s polkni in vrata.


Cenik lesenih oken s polkni in vrat. Pripeljemo vam jih tudi na Štajersko.

Med široko ponudbo oken boste našli tudi senčila, med njimi lesena in alu polkna. Lesena okna lahko tako preprosto nadgradite s kvalitetnimi lesenimi ali alu polkni. Lesena okna s polkni bodo še dodatno zaščitila vašo hišo. Polkna bodo zastrla marsikateri radoveden pogled z ulice, v poletnih mesecih pa bodo polkna poskrbela za primerno zasenčenje vaših prostorov. Cenik lesenih oken ter polken in vse ostale informacije lahko najdete na naši spletni strani. Lahko pa nas tudi obiščete v našem prodajnem salonu in si ogledate našo bogato ponudbo lesenih in ostalih oken in vrat. Mnogo zadovoljnih kupcev se vrača k nam, tudi iz Štajerske. Četudi želite lesena okna in vrata v Mariboru ali kateremkoli drugem mestu, ne skrbite. Poskrbeli bomo, da dobite vaša nova lesena okna in vrata.

KVALITETNA LESENA OKNA NA ŠTAJERSKEM