Lesena balkonska drsna okna: zakaj lesena? Ker so dostopna po ugodnem ceniku

Lesena balkonska okna, ki jih boste po ugodnem ceniku kupili pri nas, so visokokakovostna lesena okna, narejena iz najboljših vrst lesa. Lesena balkonska okna se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo, če jih le redno vzdržujete. Če potrebujete kvalitetna balkonska okna, pa ne veste, na katerega proizvajalca oken se obrniti, potem se obrnite na nas. Smo podjetje z več kot 60 letno tradicijo na področju proizvodnje lesenih oken. Zakaj prisegamo na lesena okna, se morda sprašujete? Odgovor je jasen. Lesena okna so najboljša okna, saj so narejena iz naravnega materiala, ki je človeku in naravi prijazen. Lesena balkonska okna in ostala lesena okna vam ponujamo po ugodnem ceniku. Na voljo so tudi lesena drsna okna, ki se funkcionalna in estetsko dovršena, mehanizem pa tehnično izpopolnjen.

oknalesena okna

ZAKAJ IZBRATI LESENA OKNA?

Okna: ugoden cenik balkonskih in ostalih oken visoke kakovosti


V zadnjem času je opaziti porast kupce, ki so v lesnih oknih prepoznali veliko prednosti, in se odločajo za nakup in montažo, predvsem pri nizkoenergijskih in pasivnih gradnjah. Z ene strani gre za zavedanje ljudi do njihovega vpliva na okolico, z druge strani pa odloča tudi cena, saj je cenik oken pri nas zelo ugoden. Za zamenjavo starih oken z lesenimi pa je mogoče pridobiti tudi subvencijo, ki ceno in cenik lesenih balkonskih drsnih in ostalih oken močno zniža.

PREVERITE PONUDBO OKOVJA ZA OKNA

Zakaj izbrati lesena okna? Prednosti lesenih balkonskih oken pred drugimi materiali


Ena glavnih prednosti lesenih balkonskih in ostalih oken je ta, da les naraven material. Za pridobivanje in obdelovanje lesa se porabi bistveno manj energije kot za ostale material, kar pomeni tudi manj izpustov CO2. Izmed vseh materialov ima les najmanjšo toplotno prehodnost in je zato odličen toplotni izolator. Ponujamo vam ugoden cenik lesenih oken in lesenih balkonskih drsnih oken. Naša raznolika ponudba obsega različne profile lesenih oken pa tudi notranjih senčil za okna,ki bodo zadostili vsem zahtevam pri izgradnji ali obnovi vašega doma. Več nahttp://www.oknakli.si/