Enostavna obnova starih lesenih oken za popoln videz

Preprosta in učinkovita obnova starih lesenih oken je zgolj ena v vrsti številnih prednosti nakupa lesenih oken. Z barvanjem starih in poškodovanih lesenih oken lahko na povsem enostaven in denarnici prijazen način poustvarimo imeniten videz oken. Obnova starih lesenih oken prihrani obilico denarja, ki bi ga sicer porabili za nakup povsem novih oken. Poleg same enostavne obnove starih lesenih oken, pa vas bo navdušila tudi njihova dolga življenjska doba (katere predpogoj je pravilno vzdrževanje!)

PREVERITE PONUDBO LESENIH OKEN

Prednosti lesenih oken - enostavno, okolju prijazno, kakovostno

Vas zanimajo še druge prednosti izbire lesenih oken KLI Ambient?

  • Izjemna kakovost slovenskih naravnih bogastev
  • Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo ter izjemno dosegljiva cena
  • Pridobitev subvencij eko sklada, ki zagotovijo še ugodnejšo ceno lesenih oken
  • Več kot 60 let izkušenj z izdelavo lesenih oken

Ob nepravilnem zračenju in s tem posledično visoki prisotnosti vlage v prostoru se na lesenih oknih nabira kondenz. Vendar naj vas zgolj kondenz pri lesenih oknih ne odvrne od nakupa te okolju prijazne in visokokakovostne izbire. Nastanka kondenza na lesenih oknih se lahko preprosto znebimo z upoštevanjem nasvetov o rednem zračenju, poleg tega pa obnova starih lesenih oken z barvanjem posledice kondenza povsem izniči.

Vzdrževanje lesenih oken

Bogata izbira enostavnih lesenih oken slovenske kakovosti

Okna KLI Ambient so prepoznavna po svoji kakovosti in predstavljajo simbol slovenske kvalitete že 60 let. Ponujamo lesena okna v številnih dimenzijah (lesena okna 100 x 120, lesena okna 80 x 100 in lesena okna po meri).

IZDELAVA LESENIH OKEN

Mnenja o lesenih oknih KLI Ambient

Ponosni smo na kakovost naših izdelkov in mnenja strank o lesenih oknih KLI Ambient. Naše zveste stranke se vedno znova zanašajo na naše bogate izkušnje in uporabo kakovostnih naravnih virov pri izdelavi vseh produktov. Če bi želeli več nasvetov o obnovi starih lesenih oken ali nakupu novih oken različnih dimenzij, nas kontaktirajte preko elektronskega naslova ali pa se oglasite v enem izmed naših prodajnih salonov (Ljubljana, Maribor, Gradec).